Lepulse Lescale F4 testösszetétel elemző okosmérleg-15 funkciós

18 900 Ft

15 alapvető testösszetétel elemzés:

 • Súly
 • BMI
 • Csonttömeg
 • Testkor
 • Fehérje
 • Izomtömeg
 • Zsírmentes súly
 • Alapanygcsere érték (BMR)
 • Testzsír
 • Víztartalom
 • Zsigeri zsír
 • Hasi zsír
 • Vázizomzat
 • Pulzusszám
 • Szívindex

Nagy LCD kijelző

4 nagy pontosságú G-érzékelő

Mérési határ 180 kg

Pontosság: 100 gramm

Sportolói üzemmód

Baba mód

Trend követés

Akár 24 felhasználó kezelése

Bluetooth csatlakozás számos fitness apphoz (pl: Fitbits, Google Fit, APPLE Health, Samsung Health)

Azonnal raktárról

EAN: 6934440101253 Cikkszám: VTT-014 Kategóriák: ,

Leírás

A 2013-ban alapított Lepulse a Viatom leányvállalata, amely egy high-tech vállalat, amely otthoni / viselhető orvosi eszközök innovációjával és gyártásával, valamint a távegészségügy, a mobil orvosi megoldások fejlesztésével foglalkozik. A kifinomult egyén számára létrehozott Lepulse lenyűgöző termékek széles választékát kínálja, amelyek célja a tökéletes élmény és elégedettség.

A Lesclae F4 a legjobb ár-érték arányú okosmérleg .A hagyományos mérlegek csak a testsúlyt mutatják, a Lescale azonban több lépéssel tovább megy. A legmodernebb bioimpedancia-elemzéssel 15 mérést tud szolgáltatni a BMI-től a pulzusszámig, izomtömegig stb., átfogó képet adva a testéről. Tökéletes társ az egészségügyi célok eléréséhez vezető úton.

Nagy pontosságú érzékelők 
A jobb hardver a pontosabb adatok alapja. A Lescale F4 4 nagy pontosságú G-érzékelőkkel van felszerelve, amelyek a legpontosabb méréseket biztosítják a testösszetételéről, 0,1 kg alatti felosztással. Ráadásul fejlett ITO technológiával rendelkezik, amely sokkal nagyobb érintkezési felületet biztosít, ezáltal azonnal kezdődhet a mérés, és minden lábmérethez illeszkedik.

Extra nagy LCD kijelző
A Lescale F4 elegáns, teljesen üvegből készült kialakítású, 4,86” méretű extra nagy LCD képernyővel rendelkezik, hogy gyors pillantást vethessen a súlyával kapcsolatos adatokra. Miután csatlakoztatta az alkalmazást az első mérés elvégzéséhez, képes önállóan működni a testösszetétel mérésére, és akár 8 alapvető mérőszámot is megjeleníthet a könnyen olvasható képernyőn.

Teljes körű testfelmérés
Szeretné tudni, hogy hol tart és mit tehet az egészségügyi erőfeszítéseiért? Ez még soha nem volt ilyen egyszerű a Lescale F4 segítségével. Átfogó 15 testösszetétel-mérést biztosít. Ezek az adatpontok segíthetnek élete korszerűsítésében az étkezési szokások módosításával, az edzések megváltoztatásával vagy kiigazításával, és összességében egészségesebb életet élni.

Szívritmus monitor
Minden embernek megvan a saját fiziológiája és fitneszváltozata. A rendszeres futás és a pulzusszám figyelése révén a Lescale F4 lehetővé teszi, hogy megtalálja az Önnek megfelelő átlagot, a megfelelő intenzitással edzzen a személyes edzési zónák segítségével, és konkrét heti célokat tűzzen ki. Őrizze meg szíve egészségét.

Könnyen használható alkalmazás
Miközben a Lescale F4 a mérleg nagyméretű LCD-képernyőjén megjelenít néhány kulcsfontosságú adatot, a mérleg Bluetooth 4.0-n keresztül automatikusan elküldi és szinkronizálja az adatokat a telefonján lévő Fitdays alkalmazással. A Fitdays az Ön továbbfejlesztett alkalmazáson belüli élménye és egészségfejlesztési útmutatója. Emellett a Lescale F4 támogatja az adatok szinkronizálását más fitnesz APP-okkal, például Fitbits, Google Fit, APPLE Health, Samsung Health stb., hogy Ön bármikor és bárhol kezelhesse egészségi állapotát.

Minden részeredmény megérdemli az ünneplést – Figyelje a fejlődését
A Fitdays alkalmazás naplót vezet az összes mérésedről több napon, héten, hónapon, sőt, akár éveken keresztül, hogy nyomon követhesd a testösszetételed változását. E mérőszámok mellett betekintést nyerhetsz a tested fittségi szintjébe, és megtudhatod, hol tartasz az utadon a legmegfelelőbb edzésintenzitással, hogy könnyebben elérd a céljaidat.

24 felhasználó egyetlen mérlegen
A Fitdays App lehetővé teszi, hogy akár 24 profilt hozzon létre családtagjai és barátai számára ugyanazon a mérlegen. Automatikusan felismeri a felhasználókat, amint rálépnek a mérlegre, az adatokat ennek megfelelően naplózza, és grafikonokká alakítja, amelyek könnyebben érthetőek az Ön számára.

Sportolói üzemmód
Nem szabad korlátokat szabni az egészségesebb életmód eléréséhez. A Lescale F4 rugalmasságot biztosít a növekvő ambícióihoz. Az atléta üzemmód olyan felnőttek számára alkalmas, akik már régóta végeznek fizikai tevékenységet, vagy hetente több mint háromszor rendszeresen edzenek (csak 18 éves és idősebb kor felettiekre alkalmazható). Célzott edzéssel segíthet jobb teljesítményt elérni.

Baba üzemmód
Rögzítse a kisgyermeke növekedésének minden egyes lépését
A Lescale F4 nem csak felnőttek számára készült, a Lescale F4 remek választás arra is, hogy a családban élő kicsik növekedését is végig kísérje. Nyissa meg a tartó baba üzemmódot, először mérje meg magát, majd tartsa kezében a babát a mérés megkezdéséhez.(Megjegyzés: A baba mód csak a baba súlyát tudja mérni, és az adatok az alkalmazáson jelennek meg. A testösszetétel mérés csak a 16 év feletti korosztály számára lesz elérhető).

 

Technikai adatok:

Szín: Fekete

Kijelző típusa: LCD

Képernyő mérete: 11,9 cm

Mérési határ: 180 kg

Mérési pontosság: 100 gr

Méretek: 278×278 mm

Energiaellátás: 4 AAA elemet tartalmaz