Akció!

Lomina koronavírus IgG/IgM antitest teszt (otthoni felhasználásra) 2 db/csomag

6 460 Ft

(-15.00%)

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 0 Ft.

 • Az EU-ban öntesztelésre szóló jóváhagyással rendelkező teszt.
 • Gazdaságos, 2 darabos kiszerelés. 1 darabos kiszerelésünket itt találja
 • Az oltás, vagy fertőzés után termelődő IgG antitestek mennyiségi sávjait is jelzi!
 • Hogyan ellenőrizhetjük a COVID antitest védettségünk szintjét?
 • Svájci minőség, európai gyártás és szállítás, kizárólag pozitív fogyasztói visszajelzések
 • Az S (Spike, azaz tüskefehérje) kimutatására alkalmas, így az összes vakcina eredményessége megbízhatóan vizsgálható vele (sikeres volt-e az antitest termelődés a vakcinázás hatására)
 • A legfrissebb, európai, nagy létszámű,1400 fős klinikai kipróbálás 100%-os szenzitivitást és specificitást jelzett az IgG antitest esetében vakcinázás után. (Az IgG szenzitivitás és specificitás 100% volt Pfizer, Moderna és Astra Zeneca COVID-19 oltások után az Ostrava State Health Institute 1400 fős klinikai vizsgálatának 5 különböző lotja alapján.)
 • A vírusfertőzés lefutását is eredményesen jelzi.
 • OGYÉI regisztráció száma: OGYÉI/79997-3/2021, 
 •  CE:2854
 • Elérhető a patikákban és drogéria láncokban

 

121 készleten

EAN: 0745178444231 Cikkszám: COV-704 Kategóriák: ,

Leírás

Az EU-ban öntesztelésre szóló jóváhagyással rendelkező teszt (CE Notified Body regisztrációs szám 2854)

A FERTŐZÉS LEFUTÁSA UTÁN VAGY A VAKCINÁZÁS HATÁSÁRA TERMELŐDŐ ANTITESTEK KIMUTATÁSÁRA.

A svájci Lomina Antitest tesztje alkalmas, a koronavírus okozta fertőzés, vagy az összes vírus elleni oltás hatására termelődő antitestek kimutatására. A tesztet bárki elvégezheti, a termék otthoni felhasználásra is engedélyeztetve van. A tesztelés minimálisan invazív, a minta ujjbegyből vett vérből származik. Az IgG antitestek termelődésének kimutatásával képet kaphatunk arról, hogy átestünk-e már és vélhetően milyen régen estünk át a fertőzésen, vagy, hogy vakcina használat után termelődtek-e antitestek.

Mintavétel típusa: ujjbegyből
Eredmény: 15 percen belül
Lejárati idő: 18 hónap

A TESZT TELJESÍTMÉNYE

100% (CI 95%: 95,20%-95,78%),

IgG – Specificitás:

100% (CI 95%: 95,20%-95,78%),
Szenzitivitás: 100 %;
(CI 95%: 93,41%-94,75%).

IgM – Specificitás:

95,81% (CI 95%: 95,51%-96,11%),
Szenzitivitás: 74,52%
(CI 95%: 73,09%-77,09%).

OGYÉI regisztráció száma: OGYÉI/32232-3/2021

A KÉSZLET TARTALMA

2 Teszt/csomag
1 Vérvételi lándzsa (tűt tartalmaz) a mintavételhez
1 Fertőtlenítő kendő
1 Tároló edény pufferrel
1 Tesztkazetta
2 Műanyag cseppentő (pipetta)

 

MŰKÖDÉSI ELV

1. Tárolja 4-30 °C között. Fénytől védve tárolandó. A gyártási tételszám és a lejárati dátum a teszt elsődleges védőcsomagolásán található.
2. A csomagolás felnyitása után azonnal használja fel a tesztet. Felnyitás után a nedvesség miatt a teszt fokozatos állapotromlásához vezethet. Felnyitás után 60 percig használható, ezután a teszt eredménye érvénytelen lesz és később sem lesz felhasználható.
3. Ne használja, ha a közvetlen csomagolás megrongálódott.

 

A TESZT HASZNÁLATA

Nyissa ki a dobozt és vegye ki a becsomagolt tesztet, várjon, hogy stabilizálódjon (kb. 15-25 °C).
Először olvassa el a teljes betegtájékoztatót és használja fel a szettet közvetlenül a tesztkazetta csomagolásának felnyitása után, de legkésőbb 60 percen belül.

 

EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE

 

Pozitív eredmény esetén

Ha a teszt pozitív, akkor Ön szervezetében a COVID-19 ellen antitestek vannak.
A COVID-19 elleni védőoltás után körülbelül 14 nap múlva meg lehet mérni az antitestek szintjét és hozzávető-leges mennyiségét. Az antitestek szintje a COVID-19 megbetegedés után is meghatározható.

Az IgG antitestek szintje közvetlenül összefügg az IgG csík megjelenítésének sebességével a tesztkazettán. Minél gyorsabban látható az IgG-sáv, annál magasabb az antitestszint.
Ha az IgG csík a tesztet követő egy percen belül megjelenik, akkor az antitestszint> 640 titer. Ha az IgG csík 1-2 perc múlva jelenik meg, akkor a szint> 320 titer, 2-3 perc múlva> 160 titer, 3-10 perc múlva> 80 titer. 10 perccel a képalkotás után az antitesttitereket magasnak tekintjük (erős antitestek – lásd a táblázatot).

A szervezet számára védelmet nyújtó antitestek általánosan elfogadott biztonságos szintje kb. >10 titer.
A titer egy anyag mennyiségét kifejező egység. Általában az anyag legalacsonyabb hígítását jelzi, amelynél a reakció még lejátszódik, illetve amelynél az antitestek koncentrációja képes elpusztítani az aktív vírust. Minél magasabb az antitest titer, annál magasabb az ellenanyagszint és a védelem.

Ha Önnek volt már COVID-19 fertőzése, vagy kapott védőoltást, de a teszt mégsem mutatott ki (ismételten) antitestet 45 percen belül, akkor valószínűleg nincs, vagy alacsony az antitest szintje. Ebben az esetben célszerű foglalkozni ezzel a helyzettel, és tájékoztatni orvosát.
Ha a vizsgálat során IgM csík jelenik meg, akkor az egy kezdeti immunválasz lehet, amely a szervezet vírusra adott válasza, vagy a védőoltásra.

Ha azonban ezt a csíkot tapasztalja, akkor akut fertőzésről is szó lehet, és tanácsos tájékoztatni orvosát, és alávetni magát egy PCR- vagy antigen vizsgálatnak.

 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

További információk

Tömeg 0,1 kg