Nature’s Truth FOLSAV (folát) 800 µg étrend-kiegészítő tabletta

6 100 Ft

 • Nature’s Truth Folsav (folát) 800 µg étrend-kiegészítő tabletta
 • Természetes folát alapú
 • Kismamáknak javasolt az anyai szövetek nüvekedéséhez és a magzati idegrendszeri problémák megelőzésére
 • Hozzájárul az aminosav szintézishez, a pszichológia működéshez, a fáradtág és kifáradás csökkentéséhez és az immunrendszer megfelelő működéséhez
 • 800 µg  folsav tablettánként
 • Gazdaságos 250 darabos kiszerelés az egész családnak
 • Vegetáriánus formula
 • A Nature’s Truth termékek NEM tartalmaznak glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

8 készleten

Leírás

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában. A folsav, más néven B9 vitamin egyik kiemelten fontos vitaminunk, amelyet sokan csak a boldogság vitaminjának neveznek. Amellett, hogy a kismamák esetében részt vesz az anyai szövetek növekedésében és a legtöbb orvos javasolja is szedését terhesség során megelőzésre,  a folát hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint az immunrendszer  megfelelő működéséhez, így adva vissza a mindennapi lendületet. A 800 mikrogramm folsavat folát formájában tartalmazó Nature’s Truth FOLSAV biztosítja  a megfelelő utánpótlást.

Mi a folsav?

A folsav, azaz B9 vitamin vízben oldódó vitamin, a B-vitaminok közé tartozik. Rendkívül fontos szerepe van a sejtek örökítőanyagának szintetizálásában, illetve a hibáik kijavításában, így biztosítva, hogy a folyamatosan cserélődő sejtjeink is egészségesek, hatékonyak legyenek. A folsav a vörösvérsejtek előállításában, a sejtosztódás támogatásában is szerepet játszik. Ezen kívül szerepet játszik még  a pszichológiai funkciók fenntartásában,  agyunk egészségének megőrzésében, kutatások szerint például a folsav tartalmú étrend-kiegészítőkkel  javítható a memória és a kognitív funkciók is. Emellett az immunrendszer megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A folsav kiemelten fontos a várandósság időszakában

Különösen fontos a folsav a várandós kismamáknak a terhesség első trimeszterében, mert nemcsak az anyai szövetek fejlődését segíti, de a folsav segítségével jelentősen csökkenthetők a központi idegrendszert, az agyat és a gerincvelőt érintő fejlődési rendellenességek . Ezért a nőgyógyászok a terhesség első három hónapjában, sőt, az azt megelőző 1-2 hónapbanm is már javasolják szedését.

Fontos: a Nature’s Truth termékek és a Nature’s Truth Folsav is tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek. Amikor csak gyártás technikailag lehetséges, a termékek NEM tartalmaznak glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert és GMO mentesek is. Azaz a lehető legteljesebb körben mentesek egészségre káros összetevőktől, illetve az ismert vagy lappangó érzékenységek esetén is biztonságos segítséget jelentenek szervezetünknek, Eközben bioaktív hatóanyagban gazdag, optimalizált összetétellel rendelkeznek, és ennek következtében igen jó ár/érték arányt képviselnek. egy doboz Folsav 250 nap lendületet biztosít, kevesebb, mint napi 25 forintért, így hatékonyan és gazdaságosan segít az Ön és magzatának egészségének megőrzésében. 

Tápérték adatok: 1 adag: 1 tabletta, 1 doboz: 250 tabletta

Hatóanyag                                                   Tablettánként                                                         NRV %**
Folát (DFE-étrendi                                      1333 µg                                                                             400
folát-egyenértékben
800 µg Folsav)
ÖSSZETEVŐK: Dikalcium-foszfát, cellulóz (növényi eredetű), Kroszkarmellóz, növényi magnézium-sztearát, növényi sztearinsav, folát, szilícium-dioxid.
NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes. Vegetáriánus.
Adagolása: Felnőttek számára napi 1 tabletta.
FIGYELEM:
 • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges
  életmódot.
 • Ha bármilyen gyógyszert szed vagy bár-milyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával.
 • Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához.
 • Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült.
 • A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.
 • Hűvös, száraz helyen tárolja.

 

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

 • Underwriter Laboratories Certified (UL)
 • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
 • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
 • USP standards for heavy metals compliant
 • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
 • 21 CFR Part 111 compliant
 • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
 • USDA Organic Certified Facilities
 • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
 • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek. Amikor csak gyártás technikailag lehetséges, a termékek NEM tartalmaznak glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert és GMO mentesek is.

 

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.

További információk

Tömeg 0,2 kg