Nature’s Truth – N-acetil-cisztein (NAC) kapszula 60 darab

10 350 Ft

A cisztein aminosav módosított, stabilabb formája
Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, nyák- és hurutoldó
A glutation előanyaga, védi a sejteket az oxidatív stressztől
Légzőszervi, idegrendszeri, vércukor, termékenységi problémákra
Javasolt napi adag: 2 kapszula

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

10 készleten

Leírás

A Nature’s Truth® az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már a hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában.

Az N-acetil-cisztein (NAC) a cisztein aminosav módosított, stabilabb formája, amely értékes kiegészítője az általános egészség támogatásának.

A cisztein számos magas fehérje tartalmú élelmiszerben megtalálható. A csirke, joghurt, sajt, tojás, napraforgómag és hüvelyesek mind remek cisztein források. Az N-acetil-cisztein, a cisztein étrend-kiegészítő formája.

Erős antioxidáns hatású, gyulladáscsökkentő, nyák- és hurutoldó hatású. Antioxidáns hatását egy közvetítő vegyület, a glutation révén fejti ki. A glutation egy antioxidáns, melyet a cisztein, a glutamin és a glicin együtt állít elő. Védi a sejteket az oxidatív stressz hatásától (gyulladásos folyamatok, ultraibolya sugárzás, vírusos/bakteriális fertőzések), és ezek mérsékléséhez járul hozzá a NAC, a glutation előanyagaként. Így segít a sejtkárosodás elleni küzdelemben.

Milyen területeken segíthet a NAC?

 • Légzőszervi problémák (dohányzás miatti lerakódások, COPD kiegészítő kezelésében, makacs köhögés)
 • Idegrendszer (memória)
 • Vércukor- és inzulinháztartási problémák (IR)
 • Termékenységi problémák (pcos, endometriózis)
 • Máj (májsejtek regenerációja, triglicerid szint)
 • Fogamzásgátló utáni rehabilitációban

Tápérték/Hatóanyag adatok:

1 adag: 2 db gyors felszívódású kapszula, 1 doboz: 30 adag

Hatóanyagtartalom/napi adag = 2 db gyors felszívódású kapszula % RI = Referencia beviteli érték
N-acetil-cisztein (NAC) 1200 mg *

* Referencia beviteli érték nincs meghatározva

EGYÉB ÖSSZETEVŐK: zselatin kapszula, kalcium-karbonát, természetes borsmenta aroma, szilika, növényi magnézium-sztearát. 

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek 2 db gyors felszívódású kapszula, lehetőleg étkezés közben. 

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Tájékoztassa kezelőorvosát, hogy NAC-ot szed, ha májfunkciós vizsgálaton esik át. Hasi diszkomfortot okozhat. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült vagy hiányzik. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

 

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

 • Underwriter Laboratories Certified (UL)
 • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
 • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
 • USP standards for heavy metals compliant
 • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
 • 21 CFR Part 111 compliant
 • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
 • USDA Organic Certified Facilities
 • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
 • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.