YLBT Prosztata exoszomális fehérje kvalitatív kimutatására szolgáló tesztkészlet (kolloid arany)

5 950 Ft

  • Az emberi vizeletben lévő prosztata exoszómális fehérje (PSEP) tartalom minőségi meghatározására szolgáló gyorsterszt
  • A krónikus prosztatagyulladás klinikai diagnózisának kiegészítésére.
  • Professzionális felhasználásra!
  • PSEP minimális kimutatási határa: 1,2 ng/ml.

100 készleten

EAN: 6973866410044 Cikkszám: RAP-102 Kategóriák: , , ,

Leírás

A teszt az emberi vizeletben lévő prosztata exoszómális fehérje (PSEP) tartalom minőségi meghatározására szolgál, segédeszközként kiegészítve a krónikus prosztatagyulladás klinikai diagnózisát.
A prosztatagyulladás, a férfiak életét befolyásoló jelentős betegség, bizonyos hatásokat gyakorlva a férfiak szexuális és reproduktív funkcióira, ezért korai diagnózisa és kezelése nagy jelentőséggel bír. Számos klinikai vizsgálat eredménye igazolja, hogy krónikus prosztatagyulladásban szenvedő betegek vizeletében növekszik a PSEP-tartalom, mely a krónikus prosztatagyulladás diagnózisának megbízható mutatója. A Prosztata exoszomális fehérje kvalitatív kimutatására szolgáló tesztkészlet (kolloid arany) felnőtt férfiak vizeletének elemzésével használható a krónikus prosztatagyulladás kiegészítő diagnosztikájában.

Ezt a terméket elsősorban a krónikus prosztatagyulladás klinikai diagnózisának segédeszközeként használják. Ha a vizsgálati területen (T) egy vörös sáv jelenik meg, ez pozitív eredményt jelez, ami arra utal, hogy az alany krónikus prosztatagyulladásban szenvedhet; Ha a vizsgálati területen (T) nincs nyilvánvaló vörös sáv, az eredmény negatív, ami arra utal, hogy az alany nem szenved krónikus prosztatagyulladásban; A QC területen (C) lévő vörös sáv a reagens belső kontroll standardjaként is szolgál, mely segít annak meghatározásában, hogy elegendő-e a vizeletminta mennyisége, illetve hogy szabályszerű-e a kromatográfiás folyamat.

Mintavételi követelmények
1. Ez a tesztcsík vizelethez alkalmazható. Az alanyoknak vizeletminta vételekor be kell tartani a higiéniát, előzetesen pedig könnyű étrendet kell tartaniuk, valamint kerülniük kell a túlzott alkoholfogyasztást és sperma ürítést.
2. A vizeletet tiszta és száraz edénybe kell gyűjteni. Napközbeni vizelet is vizsgálható.
3. Ha a vizeletmintákat nem lehet időben vizsgálatra küldeni, akkor azokat 2-8 °C-on 24 órán keresztül, illetve -20 °C-on két hónapig lehet stabilan tárolni.

Vizsgálati módszer
A vizsgálati minták, reagensek és egyéb eszközök használat előtt szobahőmérsékletűek legyenek, és felbontás után a lehető leghamarabb fel kell használni azokat.
Tesztkártya: Tépje fel az alumíniumfóliás tasakot, vegye ki a tesztkártyát, és fektesse sík felületre. A készlethez mellékelt cseppentővel szívjon fel vizeletet, adjon kb. 3 csepp (kb. 150 mikroliter) vizeletet a tesztkártya mélyedésébe, és 5-10 perc múlva figyelje meg az eredményt. Olvassa le az eredményt 30 percen belül.
Teszt toll: Tépje fel az alumíniumfóliás tasakot, vegye ki a teszt tollat, merítse a tesztszelvényt kb. 10 másodpercre a vizeletbe, és tegye sík felületre. Figyelje meg az eredményt 5-10 perc elteltével. Olvassa le az eredményt legkésőbb 30 percen belül.
[Kimutatási határ]
Ez a termék minőségi eredményt mutat, a minimális kimutatási határ 1,2 ng/ml.
[A vizsgálati eredmények értelmezése]
1. Negatív: Csak egy színes csík (kontrollvonal – C vonal) jelenik meg a vizsgálati területen, ami negatív eredményt jelez.
2. Pozitív: Két színes csík (kontrollvonal – C vonal és tesztvonal – T vonal) jelenik meg a tesztterületen, ami pozitív eredményt jelez.
3. Érvénytelen: A kontrollvonal nem jelenik meg, ami a teszt hibáját vagy a reagens hibáját jelzi. Kérjük, végezze el a tesztet új tesztcsíkkal.

Teljesítménymutatók
1. Minimális kimutatási határ: A vizsgálathoz házon belüli PSEP standardot használnak, melynek minimális kimutatási határa 1,2 ng/ml.
2. Pontosság: negatív gyári PSEP-referenciát használva 3 ismételt teszt minden eredménye negatív; pozitív gyári PSEP-referenciát használva a 3 ismételt teszt minden eredménye pozitív.
3. Ismételhetőség: ugyanazon tételszámú 10 PSEP kimutató készletet véve és tesztelve a gyári 1,2 ng/ml PSEP referencia koncentrációval. A reakcióeredményeknek konzisztensnek kell lenniük, és a színvisszaadásnak egységesnek kell lennie.

További információk

Tömeg ,02 kg