logo

orvos

Eltávozott egy legendás orvos. De talán mégsem.

Weboldalunk tiszteleg a hazai orvostudomány egyik nagyja előtt. A minap hunyt el Dr. Kőrösi Tamás, a Kaáli Intézet alapítója. Haláláról szinte alig lehetett hallani, de talán ő nem is kívánta volna, hogy írjanak róla. Számára biztosan elegendő volt annak az 5000 kisbabának a születése, akik neki köszönhették az életüket. Szenvedélyesen dolgozott, legendákat meséltek akaratáról, arról, hogy amíg tudott a hitéért és az új életekért dolgozott. Lelke, szelleme vitathatatlanul tovább él, 5000 kisbaba szüleiben, a már felnőtt és a majdan felcseperedő kis emberekben. 
Kívánjuk mindenkinek azt a bátorságot és erőt, amivel kiállt hite mellett, akkor is, amikor mások nem tették, amikor minden szülőt és gyermeket támadás ért, aki küzdött az életért. Ma már minden hetedik gyermek nem születne meg, ha nem lennének Kőrösi Tamások, akik segítik átlendülni a családokat a meddőség betegségén. Mert ez is betegség, miképp minden más, amin az orvostudomány állhatatosan segíteni próbál.
Dr Kőrösi Tamásnak nem kell kívánnunk semmit. Ő biztosan békében és megbecsülésben nyugszik örökre. Emlékezzünk rá karizmatikus írásával, ami mindent elmond róla: https://www.kisalfold.hu/gyor-es-kornyeke/kaali-intezet-igazgatoja-valaszol-a-puspoknek-dr-korosi-tamas-a-hat-es-fel-millio-lombikbebi-neveben-5554279/