logo

2020 ÓTA – 10.000+ SIKERES VÁSÁRLÁS

Azt javasoljuk, hogy antigén teszteléssel kezdődjön az ősz. A vakcinázás eredményeképp termelődő antitestek szintje már mérhető ugyan, és ez hasznos információ, otthoni családi környezetben fontos tudni, hogy egyáltalán elindult-e az antitest termelődés. Mert ha nem, akkor gyorsan újabb oltást célszerű beadatni a hivatalosan elfogadott protokoll szerint. De vállalati környezetben, olyan helyzetben, amikor az oltások 20-50%-ban hatástalanok a mutációkkal szemben, azaz a termelt antitesteknek lecsökken a jelentősége, és amikor az oltottak is hordozhatják a vírust, akkor az aktuális fertőzöttségi helyzetkép ismeretére van szükség. Erre pedig az antigén tesztek az alkalmasak.

Nyál vagy orrüreg teszt?

Wizbiotech OrruregA szakmai javaslatunk jelenleg az orrüreg teszt. Ha a legjobb nyálteszteket és a legjobb orrüreg teszteket összehasonlítjuk, akkor a tanulmányok jelentős része szerint a minőségi különbség még mindig 2-7% az orrtesztek javára szenzitivitásban. De: az A-Lab rendelkezik a négy legjobb, az orrüreg tesztekkel is versenyképes minőségű, németországi tanúsítású, professzionális nyáltesztek közül az egyik forgalmazási jogával. Ahol ez a kedveltebb megoldás, ott ezek, de csak ezek használata javasolt (ha nincs megbízható független klinikai tanulmány). Magánemberként jó, ha tudja, hogy Magyarországon még patikai forgalomba nem a legjobb nyálteszt került be, Egy 90%-os érzékenységű lakossági COVID-teszt alkalmazása álláspontunk szerint megengedhetetlen.Az újgenerációs orrüreg tesztek már nem fájdalmasak, az otthon használható patikai nyáltesztek minimális kényelmi előnye nem éri meg a kockázatot. Professzionális nyáltesztek közül is csak elvétve elérhető magas minőség, de szerencsére van.
Előrendelését várjuk!

Tesztárak
 

Tavasz végén, nyár elején csökkenő trendet tapasztalhattunk. A csökkenés azonban megált, sőt, egyes gyártók 27%-os alapanyagár növekedést tapasztaltak, azaz nyár végén, ősz elején talán még nem lesz áremelés, de szeptember második felében már esélyes.  Az európai termékhiányt sem zárták ki, mert Ázsiában most nagyon erőteljes a kereslet. Az A-Lab minden terméke jelenleg csökkentett áron érhető el, VIP vállalati partnereink pedig további 7% kedvezményt érhetnek el.

Tesztjavaslatok

Lomina

  1. Abbott Nasopharyngealis (USA): 3500 Ft + 5% AFA
  2. ACRO (USA) Nasopharyngealis: 2500 Ft + 5% ÁFA
  3. Abbott Nasal (USA): 2950 Ft + 5% ÁFA
  4. Roche Nasal (CH/KR): 3500 Ft + 5% ÁFA
  5. BOSON Nasal (C) (lakossági felhasználásra is engedélyezett): 3800 Ft + 5% ÁFA
  6. WIZ Saliva (nyálteszt) (C): 2950 Ft + 5% ÁFA
  7. LOMINA IgG/IgM antitest teszt (CH) (lakossági felhasználásra is engedélyezett): 3800 Ft + 5% ÁFA (a vakcinázás / fertőzés után termelődő antitestek mennyiségét is jelzi.
  8. ACRO IgG antitest teszt (USA): 2100 Ft + ÁFA
  9. ACRO IgG/IgM antitest teszt (USA): 2350 Ft + ÁFA

Boson

A-LAB VIP tagságMinden partnerünk, aki legalább két alkalommal vásárolt, és tesztbeszerzéseit kizárólag az A-Lab Pharmán keresztül bonyolítja, 7% kedvezményt kap az árakból (a 2. vásárlástól érvényes).

Kosár