Acro FOB Székletvér teszt (vastagbélrák, vérzéses bélbetegség) (25 db)

8 890 Ft

  • A vizsgálat célja: A székletben megjelenő vér (hemoglobin). Vastagbél tumor vagy egyéb, vérzéssel járó betegség gyanújának szűrése
  • Prémium, professzionális teszt laborok, professzionális felhasználók számára
  • Mennyiség: 25 teszt / doboz
Termék jelenleg nincs készleten, de az előrendelés él
Cikkszám: TFO-602 Kategóriák: , , ,

Leírás

Prémium, professzionális tesztek laborok, professzionális felhasználók számára

Az Acro Biotech a világ egyik legnagyobb és legtapasztaltabb, amerikai székhelyű biotechnológiai vállalata. Napjaink egyik legstabilabb minőségű gyorsdiagnosztikai eszközöket gyártó amerikai cége kínai gyártó bázissal, több száz különféle gyorstesztet állít elő. A prémium minőségű gyorstesztek között is elismert állandó minősége révén közkedvelt márka világszerte.

A vizsgálat célja: A székletben megjelenő vér (hemoglobin). Vastagbél tumor vagy egyéb, vérzéssel járó betegség gyanújának szűrése.

Háttér: A székletben lévő rejtett vér (Fecal Occult Blood, FOB), amely számos gyomor-bélrendszeri betegségben megjelenik. A vastagbél daganat tipikus esetben lassan, jóindulatú és tünetmentes elváltozással (úgynevezett bélpolipokkal) indul, mely később rosszindulatúvá fajul. A székletben megjelenő, szabad szemel nem látható vér (úgynevezett occult blood), a bél daganatos elváltozásának tünete lehet. A székletvér nem szükségszerű velejárója a vastagbél daganatnak, de gyakori tünete. Továbbá a székletben megjelenő vér más betegség tünete is lehet, mint aranyér, vérző gyomorfekély, gyulladásos bélbetegségek (pl. autoimmun bélbetegségek). Korai stádiumban ezek olyan gyomor-bélrendszeri problémák nem feltétlenül mutatnak látható tüneteket, csak nem látható (okkult) mennyiségű vért.

Minta: Széklet

Módszer: immunkromatográfia (hemoglobin kimutatása)

Kizárólag professzionális felhasználásra!