Acro FSH hormon teszt (menopausa előrejelzése) (25 db)

8 166 Ft

  • A teszt célja: Az emelkedett FSH szint kimutatása, a menopausa bekövetkezésének előrejelzése
  • Prémium, professzionális teszt laborok, professzionális felhasználók számára
  • Mennyiség: 25 teszt/doboz
Cikkszám: FFS-102 Kategóriák: , ,

Leírás

Prémium, professzionális tesztek laborok, professzionális felhasználók számára

Az Acro Biotech a világ egyik legnagyobb és legtapasztaltabb, amerikai székhelyű biotechnológiai vállalata. Napjaink egyik legstabilabb minőségű gyorsdiagnosztikai eszközöket gyártó amerikai cége kínai gyártó bázissal, több száz különféle gyorstesztet állít elő. A prémium minőségű gyorstesztek között is elismert állandó minősége révén közkedvelt márka világszerte.

A teszt célja: Az emelkedett FSH szint kimutatása, a menopausa bekövetkezésének előrejelzése.

Háttér: Normál peteérés során, a menstruáció kezdete előtt harmadik nap környékén a sárgatest visszafejlődése miatt a progeszteron és ösztrogén szintje csökkenni kezd. Ezzel megszűnik a negatív visszacsatolás és az Adenohypophisisben az FSH (folliculus stimuláló hormon) termelés megnő.Az FSH a petefészekben többrétű feladatot lát el. Besorozza az éretlen tüszők egy csoportját, illetve segíti a domináns tüsző fejlődését.

A klimax idején a petefészek ösztrogén és progeszteron termelése csökken. Ennek következtében csökken az adenohypophysis gonadtróp sejtjeire gyakorolt negatív visszacsatolása, ami emelkedett FSH termeléshez vezet. Ez a menopauza bekövetkezését jelezheti. A csökkent ösztrogénszint szinte mindig a csontszövet csökkenéséhez vezet. A kiválasztás révén a vizeletbe kerül a hormon.

Minta: Vizelet

Módszer: Immunkormatográfiás módszer (FSH ellenes antitestet használ)

Kiszerelés: db/doboz

Kizárólag professzionális felhasználásra!