Akció!

ECOWELL Organikus Hajbalzsam (hidratáló és regeneráló) – 300 ml

4 300 Ft

(-6.52%)

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 3622 Ft.

  • Minőségi, organikus alapanyagokra épülő, természetes, bio hajbalzsam
  • ICEA ORGANIC minősítéssel – a természetesség garanciájával
  • Organikus shea vajjal segít a száraz és sérült hajat fényesebbé, puhábbá és egészségesebbé tenni
  • A „gubancoldó” funkcióval élvezetesebbé válik a felnőttek és gyermekek hajának fésülése
  • Anti-Frizz formulája minden hajtípushoz és napi használatra alkalmas, megszünteti a szöszös hajat
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén-, és paraffinmentes
  • A természtes kozmetikumokat kedvelők kedvence már a világ több tucat országában
  • A haj újra fényessé, egészségessé válik és simét lesz tartása
  • Intenzív ápoló kúraként is használható
  • Gazdaságos, 300 ml-es flakon

Leírás

A Mesés Kelet és az ókori istenek misztikuma modern köntösben

Az ECOWELL Organikus Hajbalzsam előállításához a világ legkülönlegesebb tájairól érkeznek az ezernyi értékes növényből gondosan kinyert, tiszta organikus kivonatok, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak minden felnőttnek és gyermeknek.  Az ECOWELL termékek előállítása során a Mesés Kelet ősi titkait ötvözték annak érdekében, hogy haja a lehető legszebben csillogjon, és selymesen puha, könnyen fésülhető maradjon, elvarázsolva mindenkit a környezetében. Az ECOWELL segít megszüntetni a kiszáradás okozta szöszösödést, visszaadja a haj természetes szépségét és tartását, így a haja ismét a természet szépséges koronája lesz, gyermeke haja imsét könnyen fésülhető lesz, nincs többé kínlódás fésüléskor. Minden alkalommal, amikor végig simítja saját, vagy gyermeke haját, érezni fogja a természetességet, dús, lágyan omló fürtöket és ismét önbizalommal nézhet a világra. 

Legyen az sok száz éves olajfa vagy narancs liget, Afrodité kedvenc virága a mirtusz, vagy rózsavíz, az ECOWELL műhelyében minden alapanyagot a lehető leggondosabban, a legnagyobb szeretettel válogatták össze, hogy együttesen nyújtsák a legjobbat és legtöbbet a babáknak és egyben a mamáknak.

 

A zsírosodó haj, az irritált fejbőr mostantól a múlté.  Legyünk bármely kontinensen, az ECOWELL meghaladja a felhasználók minden korábbi elképzelését arról, amit egy hajbalzsamtól várnak, lágyságban, a hajszálak ápoltságában és a haj kezelhetőségében. A természetes, organikus shea vaj, a természetes nátrium PCA és glicerin táplálja  a hajszálakat, megszünteti a szárazságát, az aloe vera és pantenol pedig visszaállítja a haj és a fejbőr egészségét. A magas hatékonyság miatt a hajbalzsam egyaránt használható rendszeres kondícionálásra, vagy az erősen kiszáradt, töredezett, szöszös haj kúraszerű regenerálására. 

 

“Mindenmentes” organikus összetétel az egészséges bababőrért

Az Ecowell termékei kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek organikus minősítéssel, hogy haja puha, selymes és lágyan csillogó maradjon. Mentesek a káros szintetikus vegyi anyagoktól, szilikontól, parabénektől, sls és sles, színező anyagoktól, folyadéktól, paraffintól, kőolaj alapú vegyi anyagoktól. Mindentől, ami káros lehet.

 

Organikus minősítés

Nehéz eligazodni a természetes, natúr- és biokozmetikumok világában. A legnagyobb biztonságot az ismert tanúsító szervezetek tanusítványai adják.  Az ICEA ORGANIC az egyik legmagasabb szintű organikus tanúsítvány, a natúrkozmetikumok fogyasztói garanciája. Az ICEA egy olasz non-profit konzorcium, amely több mint húsz éve támogatja a biogazdálkodás fejlődését, még mielőtt az európai normává vált volna. Ellenőrzi és tanúsítja a bio gazdaságokat, bio és organikus minősítő rendszere garancia arra, hogy az általuk ellenőrzött termékek és alapanyagok valóban bio és fenntartható gazdálkodásból erednek. 

Társalapítója a COSMOS szabványrendszernek, amelyet a legnagyobb európai minősítő szervezetek szövetségeként a legszigorúbb minőségi rendszer megalkotása érdekében hoztak létre. A minősítést csak akkreditált minősítő szervezetek végezhetik el.

PETA Cruelty Free and Vegan minősítés

Az ECOWELL termékei garantáltan állatkísérlet-mentesek és vegán minősítésűek.  A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Cruelty Free and Vegan tanúsítványa garantálja, hogy az ECOWELL termékek fejlesztése-gyártása során sem a gyártó, sem pedig a beszállítóik sehol nem végeznek, nem rendelnek meg, nem fizetnek, és nem engednek meg az állatokon végzett kísérleteket.

Próbálja ki, rendelje meg az ECOWELL Organikus Hajbalzsamot!

Szeretné folyamatosan szépnek, ápoltnak és egészségesnek látni a haját? Akkor hallgasson az Ecowell hangjára. Érezni fogja a különbséget attól a naptól kezdve, hogy elkezdi használni az Ecowell termékeket! Minden alkalommal érezni fogja a természet simogatását.

Az Ecowell Organikus Hajbalzsam irritáció nélkül, természetes ápolja és regenerálja a hajat és hajhagymákat, legxen az a saját, vagy gyermeke haja.

 

Használati útmutató: Vigyen fel egyenletesen a neves hajra megfelelő mennyiségű balzsamot, a hajvégekre koncentrálva. Pár percig hagyja hatni, majd mossa ki alaposan. Minden hajtípusra, napi alkalmazásra is megfelelő.  Ha intenzív kezelésre van szükség, akkor havonta egyszer-kétszer a haj teljes hosszára vigye fel a balzsamot, 15-20 percig hagyja hatni, majd öblítse ki. 

 

Összetevők: Víz, cetearil-alkohol, glicerin, Sodium PCA, pantenol, **Shea vaj, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, **Aloe Vera növény kivonata, Ethylhexylglycerin, parfüm (**organikus gazdálkodásból származó alapany)

Kiszerelés: gazdaságos, 300 ml-es flakon

 

Forgalmazó:  A-Lab Pharma (Arvali Kft.) 1504 Budapest, Szabadság tér 7.

info@alabpharma.hu www.alabpharma.hu