Akció!

ECOWELL ORGANIKUS SAMPON ZSÍROS HAJRA (300 ml)

Original price was: 3 290 Ft.Current price is: 2 999 Ft.

  • Minőségi, organikus alapanyagokra épülő, természetes, bio sampon zsíros hajra
  • ICEA ORGANIC minősítéssel – a természetesség garanciájával
  • Organikus mirtuszlevél kivonattal, antioxidáns tartalmával óvja a fejbőrt a szabadgyökökkel szemben és csökkenti a zsírosodást
  • Organikus növényi hidroszolokat tartalmaz, amelyek közvetlenül a hajhagymákra hatnak
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén-, és paraffinmentes
  • A természtes kozmetikumokat kedvelők kedvence már a világ több tucat országában
  • Tisztítja a hajat, egyben tisztítja, és felfrissíti a fejbőrt is
  • A haj fényessé és egészségessé válik
  • Napi használatra
  • Gazdaságos, 300 ml-es flakon

Azonnal raktárról

EAN: 8680624091510 Cikkszám: K-ECO-1510 Kategóriák: , ,

Leírás

A Mesés Kelet és az ókori istenek misztikuma modern köntösben

Az ECOWELL Organikus Sampon zsíros hajra előállításához a világ legkülönlegesebb tájairól érkeznek az ezernyi értékes növényből gondosan kinyert, tiszta organikus kivonatok, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak minden használójuknak.  Az ECOWELL termékek előállítása során a Mesés Kelet ősi titkait ötvözték annak érdekében, hogy haja a lehető legszebben csillogjon, és selymesen puha maradjon, elvarázsolva mindenkit a környezetében. Az ECOWELL segít megszüntetni a zsírosodást, visszaadja a haj természetes szépségét és csillogását, miközben a fejbőrt is ápolja, így a haja ismét a természet koronája lesz szépségén. Minden alkalommal, amikor végig simítja haját, érezni fogja a természetességet, és ismét önbizalommal nézhet a világra. 

Legyen az sok száz éves olajfa vagy narancs liget, Afrodité kedvenc virága a mirtusz, vagy rózsavíz, az ECOWELL műhelyében minden alapanyagot a lehető leggondosabban, a legnagyobb szeretettel válogatták össze, hogy együttesen nyújtsák a legjobbat és legtöbbet minden felhasználónak .

 

A zsírosodó haj, az irritált fejbőr mostantól a múlté.  Legyünk bármely kontinensen, az ECOWELL meghaladja a felhasználók minden korábbi elképzelését arról, amit egy sampontól vártak tisztítóhatásban, a fejbőr óvásától, a frissen mosott haj illatától, lágyságától és fényességétől. A természetes, organikus mirtusz segít a túlzott zsírosodás megszüntetésében, az aloe vera pedig megvédi az érzékeny fejbőrét a kiszáradástól és ezáltal a kellemetlen viszketéstől. A sampon kímélő, de hatékony tisztítóhatása és a bőrt és hajhagymákat ápoló tulajdonsága miatt kifejezetten alkalmas akár mindennapos használatra is.  

 

“Mindenmentes” organikus összetétel az egészséges bababőrért

Az Ecowell termékei kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek organikus minősítéssel, hogy haja puha, selymes és lágyan csillogó maradjon. Mentesek a káros szintetikus vegyi anyagoktól, szilikontól, parabénektől, sls és sles, színező anyagoktól, folyadéktól, paraffintól, kőolaj alapú vegyi anyagoktól. Mindentől, ami káros lehet.

 

Organikus minősítés

Nehéz eligazodni a természetes, natúr- és biokozmetikumok világában. A legnagyobb biztonságot az ismert tanúsító szervezetek tanusítványai adják.  Az ICEA ORGANIC az egyik legmagasabb szintű organikus tanúsítvány, a natúrkozmetikumok fogyasztói garanciája. Az ICEA egy olasz non-profit konzorcium, amely több mint húsz éve támogatja a biogazdálkodás fejlődését, még mielőtt az európai normává vált volna. Ellenőrzi és tanúsítja a bio gazdaságokat, bio és organikus minősítő rendszere garancia arra, hogy az általuk ellenőrzött termékek és alapanyagok valóban bio és fenntartható gazdálkodásból erednek. 

Társalapítója a COSMOS szabványrendszernek, amelyet a legnagyobb európai minősítő szervezetek szövetségeként a legszigorúbb minőségi rendszer megalkotása érdekében hoztak létre. A minősítést csak akkreditált minősítő szervezetek végezhetik el.

PETA Cruelty Free and Vegan minősítés

Az ECOWELL termékei garantáltan állatkísérlet-mentesek és vegán minősítésűek.  A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Cruelty Free and Vegan tanúsítványa garantálja, hogy az ECOWELL termékek fejlesztése-gyártása során sem a gyártó, sem pedig a beszállítóik sehol nem végeznek, nem rendelnek meg, nem fizetnek, és nem engednek meg az állatokon végzett kísérleteket.

Próbálja ki, rendelje meg az ECOWELL Sampont zsíros hajra!

Szeretné akár mindennap kényeztetni a haját? Akkor hallgasson az Ecowell hangjára. Érezni fogja a különbséget attól a naptól kezdve, hogy elkezdi használni az Ecowell termékeket! Minden alkalommal érezni fogja a természet simogatását.

Az Ecowell organikus sampon irritáció nélkül tisztítja, ápolja és megvédi haját és fejbőrét.  

Használati útmutató: Öntsön elegendő sampont a tenyerébe, majd vigye fel a nedves hajra. Habosítsa fel, majd öblítse ki alaposan.

Összetevők: Víz, **mirtuszlevél kivonat, kokamidopropil-betain, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauril-glükozid, Kokoglükozid, Fenetil-alkohol, Gliceril-oleát, Nátrium-benzoát, Kálium-szorbát, ** Aloe vera növény leveléből származó kivonat, Parfüm, Etil-hexilglicerin. (**organikus gazdálkodásból származó alapanyag)

Kiszerelés: gazdaságos, 300 ml-es flakon

Forgalmazó:  A-Lab Pharma (Arvali Kft.) 1504 Budapest, Szabadság tér 7.

info@alabpharma.hu www.alabpharma.hu