FertyBiotic Balance kapszula – terhességi étrend-kiegészítő lactobacillusokkal és D vitaminnal

11 860 Ft

Étrend-kiegészítő, amely a termékenységi folyamatok mikrobiológiai környezetére hat. A Fertypharm a beágyazódás idejére ajánlja használatát.

Aktív összetevők:

  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus plantarum
  • Lactobacillus crispatus
  • D-vitamin

 

Vegán / laktózmentes / gluténmentes

ADAGOLÁS: napi 1 kapszula

34 kapszula

OGYÉI Notifikációs szám: 28060/2022

 

178 készleten

EAN: 8437015860503 Cikkszám: FER-007 Kategóriák: ,

Leírás

A Fertypharm termékek egyedi támogatást nyújtanak a nőknek a gyermekvállalás minden szakaszában.

A hagyományos terhesvitaminok régóta segítik a kisbabát tervező nők felkészülését a várandósságra. Európa első Lactobacillus tartalmú terhesvitamin készítményeinek fejlesztője, a spanyol Fertypharm a probiotikumokkal kapcsolatos, tudományos kutatások felhasználásával új termékkategóriát teremtett, a probiotikumokat is tartalmazó terhességi vitaminok kategóriáját.

A reprodukció szempontjából ideális hüvelyi mikrobiom laboratóriumi vizsgálattal meghatározható. A Fertypharm készítményeiben található probiotikumok között a meghatározó hüvelyi és endometriális mikrobióta baktérium nemzetség, a Lactobacillusok több típusa is szerepel.

A Fertypharm a beágyazódás időszakára a speciális lactobacillus tartalmú FertyBiotic Balance tablettát javasolja. A megfelelő lactobacillusokon kívül egyes készítményei a legfrissebb kutatási eredményekre, támaszkodva kombinált Myo-Inozitol és Chiro-Inozitol tartalommal is rendelkeznek. 

FertyBiotic Balance

Három speciális probiotikus fajt tartalmaz: Lactobacillus rhamnosus BPL205, Lactobacillus plantarum BPL207 és Lactobacillus crispatus BPL209.

D3 vitamin (kolekarciferol): Segíti a kalcium és a foszfor felvételét és hasznosulását és a normális csontrendszer fenntartását. Hozzájárul az immunrendszer működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A FertyBiotic Balance 34 kapszulát tartalmazó kiszerelésben kapható, amely a teljes termékenységi ciklust lefedi. Naponta 1 kapszula bevétele ajánlott.

A Fertypharm termékek előnye, hogy egyedülálló kombinációban, egy-egy termékben tartalmaznak olyan összetevőket és olyan hatásmechanizmussal, amelyeket csak esetleg számos különböző termék összeválogatásával lehetne elérni.

Termékcsalád többi terméke: a FertyBiotic Woman, a FertyBiotic Woman Plus,a FertyVital és a FertyBiotic Pregnancy. 

A Fertypharm innovatív termékei minden reprodukciós szakaszban használhatóak. A megfelelő Fertypharm termék kiválasztása érdekében tanulmányozza azok leírásait, és konzultáljon orvos szakértőjével.

Figyelmeztetések:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot, kivéve, ha orvos tanácsolja. Gyermekektől elzárva tartandó. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

 

 

ÖSSZETEVŐK: térfogatnövelő (Maltodextrin), növényi kapszula ( hidroxi-propil-metil-cellulóz bevonat), Lactobacillus rhamnosus BPL205, Lactobacillus plantarum BPL209 és Lactobacillus crispatus BPL207 keverék, Csomósodást gátló anyag (Magnézium-sztearát), kolekalciferol (D-vitamin)

 

 

 

 

 

Magyarországon forgalmazza: ProBEBE Plus Kft.

 

További információk

Tömeg 0,2 kg