FertyVital étrend-kiegészítő – Terhességi stressz esetére

9 450 Ft

Étrend-kiegészítő a terhesség előtt és alatt a megfelelő mentális és fizikális állapot érdekében.

Javítja a szervezet vitalitását, és a mentális stressz tüneteinek enyhítésére használható.

Támogatja a pozitív hangulat fenntartását, és ezen keresztül egy kellemesebb fizikai állapot elérését a várandósság minden szakaszában. 

30 kapszula

Aktív összetevők:

  • Sáfrány
  • Lactium®
  • Griffonia(afrikai feketebab)
  • Magnézium
  • B6 vitamin

 

Gluténmentes/Cukormentes

Adagolás: napi 2×1 kapszula, lehetőleg reggel és délben.

OGYÉI Notifikációs szám: 28071/2022

94 készleten

EAN: 8437015860572 Cikkszám: FER-002 Kategóriák: ,

Leírás

A Fertypharm termékek egyedi támogatást nyújtanak a nőknek a gyermekvállalás minden szakaszában.

A hagyományos terhesvitaminok régóta segítik a kisbabát tervező nők felkészülését a várandósságra. Európa első Lactobacillus tartalmú terhesvitamin készítményeinek fejlesztője, a spanyol Fertypharm a probiotikumokkal kapcsolatos, tudományos kutatások felhasználásával új termékkategóriát teremtett, a probiotikumokat is tartalmazó terhességi vitaminok kategóriáját.

A reprodukció szempontjából ideális hüvelyi mikrobiom laboratóriumi vizsgálattal meghatározható. A Fertypharm készítményeiben található probiotikumok között a meghatározó hüvelyi és endometriális mikrobióta baktérium nemzetség, a Lactobacillusok több típusa is szerepel.

A Fertypharm FertyVital a terhességre vágyó nők számára gyakori mentális feszültség tüneteinek enyhítésére használható, bioaktív Lactium peptidet és gyógynövény kombinációt tartalmazó készítmény. Ezzel az összetevő kombinációval is az első volt Európában a Fertypharm. A készítmény a várandósság minden szakaszában ajánlott.

FertyVital 

A gyermekvállalás során felmerülő problémák, sikertelen kísérletek egy idő után negatívan hatnak a leendő anyák lelkiállapotára is. A negatív hangulat pedig tovább gyengítheti a fogamzás esélyét. A FertyVital olyan különleges étrend-kiegészítő, amely javíthatja a betegek vitalitását és hangulatát. Magas minőségű természetes összetevőket tartalmaz.

Ezen okok miatt alkalmas lehet a termékenységi kezelések eredményeihez való hozzájárulásra.

A FertyVital összetevői hozzájárulnak a normál idegrendszeri és pszichés működéshez.

B6 vitamin: Szerepe van az ideg- és immunrendszer normál működésében

Magnézium: A magnézium részt vesz az izmok és az idegek normál működésében.

Tartalmaz még: Pihentető tulajdonságokkal rendelkező Lactiumot (tejfehérje kivonat),

5-hidroxi-triptofán-ban (természetes szerotonin) gazdag griffonia kivonatot és sáfrány kivonatot.

A Fertypharm termékek előnye, hogy egyedülálló kombinációban, egy-egy termékben tartalmaznak olyan összetevőket és olyan hatásmechanizmussal, amelyeket csak esetleg számos különböző termék összeválogatásával lehetne elérni.

Termékcsalád többi terméke: a FertyBiotic Balance, a FertyBiotic Woman, a FertyBiotic Women Plus és a FertyBiotic Pregnancy. 

A Fertypharm innovatív termékei minden reprodukciós szakaszban használhatóak. A megfelelő Fertypharm termék kiválasztása érdekében tanulmányozza azok leírásait, és konzultáljon orvos szakértőjével.

Figyelmeztetések:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekektől elzárva tartandó. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

 

ÖSSZETEVŐK Magnézium-oxid, Zselatin, Csomósodást gátló anyag (kalcium foszfátok), Tejfehérje-hidrolizátum (Lactium®), Tömegnövelő anyag (Cellulóz), Csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnézium sói), Griffonia mag kivonat 99% 5HTP (Griffonia simplicifolia (dc.) baill.), Valódi Sáfrány kivonat (Crocus sativus L.), Stabilizátor (szilícium-dioxid), Színezék (kálium-alumínium-szilikát alapú titán-dioxid), Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) és Színezék (eritrozin).

 

 

 

Magyarországon forgalmazza: ProBEBE Plus Kft.

További információk

Tömeg 0,2 kg