Nature’s Truth C-Vitamin 500 mg bioflavonoidokkal és csipkebogyóval

5 575 Ft

 • C-vitamin 35 mg citrus bioflavonoiddal és 25 mg vadon élő csipkebogyóval
 • Támogatja az immunrendszer egészséges működését
 • Segít megvédeni a szervezetet a szabadgyökök káros hatásaitól
 • 500 mg C-vitamint tartalmaz a szervezet egészségéért
 • Segíti a szív-és érrendszer megfelelő működését
 • Csökkenti a megfázásos betegségek hosszát és gyakoriságát
 • Gyulladáscsökkentő hatású
 • Támogatja a megfelelő kollagén képződést, a porcok és a fogíny egészségét
 • GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES, GMO MENTES
 • A Nature’s Truth termékek NEM tartalmaznak glutént, búzát, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

5 készleten

Cikkszám: NT1331 Kategóriák: , ,

Leírás

A C-vitamin fontosságával szerencsére szinte mindenki tisztában van, ismertsége széleskörű. Egy vízben oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy a szervezetnek szüksége van rá, de nem tudja előállítani, így mindenképpen külső forrásból kell azt bevinnünk.

Élettanilag előnyös hatásai azonban csak minimum napi 500 mg fogyasztása mellett mutathatók ki. Ezt a mennyiséget csupán az élelmiszerekből ma már nagyon nehéz fedezni, még akkor is, ha magas C-vitamin tartalmú zöldségeket vagy gyümölcsöket fogyasztunk. Ezért fontos lehet, hogy egy körültekintően kiválasztott, jó minőségű étrend-kiegészítő formájában, rendszeresen pótoljuk a szükséges mennyiséget.

A C-vitamin ugyanis bizonyítottan hatásos számos egészségügyi probléma megelőzésben, kezelésében:

 • Védelmet nyújthat a szívinfarktus és a koszorúér-betegségek ellen.
 • Támogathatja a szervezetet a megfázásos betegségekből való felépülésben és ezek gyakoriságának csökkentésében.
 • A különböző vírusok és baktériumok elleni harcban hatékony segítséget nyújthat, segíthet legyőzni a különböző fertőzéseket.
 • Védelmet nyújthat szürkehályog ellen.
 • Javíthatja az izmok regenerációját.
 • Csökkentheti a fogínyvérzés és az ínysorvadás kockázatát

 

Erőteljes antioxidáns hatásának köszönhetően a C-vitamin támogatja a szervezetet az oxidatív folyamatok káros hatásaival szemben, és segíti a védekezőrendszer egészséges működését.

Növeli a szervezetben a fehérvérsejtek számát, így fokozza az immunrendszer működését, és kísérletekkel bizonyítottan vírus és baktérium ellenes hatással rendelkezik. Emiatt a téli időszakban kiemelten fontos, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszuk.

A C-vitamin fontosságát a szervezet számára, mi sem mutatja jobban, hogy Szent-Györgyi Albert 1937-ben Nobel-díjat kapott a témában végzett kutatásaiért. Ezt követően pedig jelentősen megnőtt az érdeklődés a tudományos körökben a C-vitaminnal kapcsolatban.

Miért érdemes tehát a mindennapi rutin részévé tenni a C-vitamin fogyasztását? Miben támogathat bennünket?

 • Csökkentheti a fáradtságot és növelheti a stressztűrő képességet.
 • Támogatja az immunrendszer egészséges működését.
 • Segít a vas megfelelő felszívódásában, a vörösvértesteknek a hemoglobin szintézisében.
 • Támogathatja a szervezet méregtelenítő folyamatainak megfelelő működését.
 • Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.
 • Fokozza a csontsűrűséget.
 • Támogatja a kollagén szintézist, segíthet megőrizni a bőr feszességét.

 

 

A Nature’s Truth C-Vitamin hatékony formulája egyszerre ötvözi a természet erejét a modern táplálkozástudománnyal, ugyanis a bioflavonoidok és a csipkebogyó kombinációja magas minőségű, könnyen felszívódó és jó biohasznosulású C-vitamin forrást kínál, könnyen fogyasztható formában.

 

A bioflavonoidok, amelyek természetesen jelenlévő anyagok a növényekben, segítenek fokozni a C-vitamin felszívódását és hatékonyságát a szervezetben. Ezáltal maximalizálják az immunrendszer támogatását és a szervezet egészének védelmét. A citrus-bioflavonoidok továbbá jó hatással vannak az erekre, ugyanis fokozzák a véráramlást és a nitrogén-oxid szintet a szervezetben.

 

A formulában jelenlévő vadon termő csipkebogyó pedig egy természetes forrású C-vitamin, amely további tápanyagokkal és antioxidánsokkal támogatja a szervezet egészséges működését. Ez a kombináció erősíti az immunrendszert, védi a sejteket a káros oxidatív stressztől, és hozzájárul az általános egészség és vitalitás fenntartásához.

 

 

Tápanyag/Hatóanyag adatok: 1 adag: 1 tabletta
1 doboz: 100 tabletta

 

Hatóanyag                Kapszulánként                                NRV %**

C-vitamin (aszkorbinsav)   500 mg                                  625%

Citrus bioflavonoid              35 mg                                    *

Komplex (Citrus spp.)

(gyümölcs)

Csipkebogyó (Rosa

canina) (gyümölcs)             25 mg                                    *

 

 

*Napi beviteli érték nem meghatározott,

** A Napi ajánlott mennyiség érték (EFSA)

 

Összetevők: C-vitamin, cellulóz (növényi eredetű), citrus bioflavonoid komplex, csipkebogyó, kroszkarmellóz, növényi sztearinsav, növényi magnézium-sztearát, cellulóz bevonat, szilícium-dioxid.

 

Adagolása: napi 1-4x 1 tabletta, lehetőleg étkezés közben szedve.

 

FIGYELEM:
Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

Hűvös, száraz helyen tárolja.

 

 

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

 • Underwriter Laboratories Certified (UL)
 • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
 • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
 • USP standards for heavy metals compliant
 • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
 • 21 CFR Part 111 compliant
 • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
 • USDA Organic Certified Facilities
 • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
 • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek. Amikor csak gyártás technikailag lehetséges, a termékek NEM tartalmaznak glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert és GMO mentesek is.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.

További információk

Tömeg 0,2 kg