Nature’s Truth – Moringa Oleifera (lóretekfa) kapszula 60 darab

8 950 Ft

Évszázadok óta használják az ájurvédikus gyakorlatban az Indiában őshonos Moringa oleifera fát.
Tápanyag, vitamin és ásványi anyag forrás: fehérje, B6-vitamin, C-vitamin, vas, riboflavin, A-vitamin (béta-karotinból), magnézium. 
Nagyon gazdag antioxidánsokban, amik a szervezetben lévő szabad gyököket képesek semlegesíteni.
Oxidatív stressz, szív- és érrendszeri problémák esetén is javasolt használata

Napi 2 kapszula

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

10 készleten

Cikkszám: NT8081 Kategóriák: , ,

Leírás

A Nature’s Truth® az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már a hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában.

Az Indiában őshonos Moringa oleifera egy meglehetősen nagy fa, aminek szinte minden részét fogyasztják, és évszázadok óta használják az ájurvédikus gyakorlatban. Gyógynövényként főként a leveleit használják fel, amik számos tápanyag, vitamin és ásványi anyag forrásai: fehérje, B6-vitamin, C-vitamin, vas, riboflavin, A-vitamin (béta-karotinból), magnézium. 
Nagyon gazdag antioxidánsokban, amik a szervezetben lévő szabad gyököket képesek semlegesíteni. A szabad gyökök magas szintje oxidatív stresszt okozhat, amely összefüggésbe hozható krónikus betegségekkel. (pl. 2-es típusú cukorbetegség)
A c-vitamin és a béta-karotin mellett tartalmaz kvercetint, ami segíthet a vérnyomás csökkentésében, illetve klorogénsavat, ami pedig az étkezések utáni vércukorszint mérséklését segíti elő.
A magas koleszterintszint a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatával függ össze. Szerencsére számos növényi élelmiszer hatékonyan képes csökkenteni a koleszterinszintet, és ezt igazolták a Moringa oleifera-val kapcsolatban is.
A vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban bővelkedő superfood nagyszerű kiegészítője minden rutinnak.

Tápérték/Hatóanyag adatok: 

1 adag: 2 db gyors felszívódású kapszula, 1 doboz: 30 adag

Hatóanyagtartalom/napi adag = 2 db gyors felszívódású kapszula % RI = Referencia beviteli érték
Moringa Oleifera saját keverék , megfelel 6000 mg Moringa oleifera levélnek

   Moringa Oleifera (levél) (50:1 kivonatból)

   Moringa Oleifera (levél)

6000 mg *

* Referencia beviteli érték nincs meghatározva

ÖSSZETEVŐK: rizspor, moringa oleifera saját keverék, zselatin kapszula, növényi magnézium sztearát, szilika.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek napi 2 db gyors felszívódású kapszula, lehetőleg étkezés közben. 

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. 18 év alatt nem használható. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes.

 

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

  • Underwriter Laboratories Certified (UL)
  • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
  • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
  • USP standards for heavy metals compliant
  • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
  • 21 CFR Part 111 compliant
  • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
  • USDA Organic Certified Facilities
  • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
  • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Forrás: https://bit.ly/48cbLKD