Nature’s Truth – Super 8 Gomba Komplex – 60 kapszula

8 850 Ft

8 féle gomba erőteljes keveréke, napi egyetlen kapszulában
Tele van antioxidánsokkal, béta-glükánokkal, poliszacharidokkal
Nincs szükség mosásra, kockázásra, párolásra
Napi 1 kapszula

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes. Vegetáriánus.

10 készleten

EAN: 840093112248 Cikkszám: NT39104 Kategóriák: ,

Leírás

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már a hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában.

A Nature’s Truth® Super 8 Gomba Komplex étrend-kiegészítő kapszula a természet erejét ötvözi a modern tudomány eljárásaival, ezáltal kényelmesen beilleszthető a mindennapi rutinba, támogatva a szervezet egészséges működését.

Nincs szükség mosásra, kockázásra vagy párolásra – egy vegetáriánus kapszula biztosítja mind a 8 féle gomba erejét. A Super 8 gombakomplex kényelmes, kiváló minőségű módja annak, hogy megtapasztalja mindazt, amit ezek a gombák nyújtani tudnak! A gomba, amelyet évszázadok óta kulináris és táplálkozási értéke miatt is nagyra értékelnek, tele van antioxidánsokkal és más jótékony hatású vegyületekkel, mint például béta-glükánokkal és poliszacharidokkal.

Maitake gomba: egy adaptogén, ami segíti a szervezetet a mentális vagy fizikai nehézségekkel szemben való megküzdésben. Gazdag antioxidánsokban, béta-glükánokban, B- és C-vitaminokban, rézben, káliumban, rostban, ásványi anyagokban és aminosavakban. A laboratóriumi kutatások azt sugallják, hogy a maitake hatékony lehet bizonyos betegségek kezelésében. További vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy megerősítsék az emberekre gyakorolt hatását, de a jelenlegi eredmények ígéretesek.

Shiitake gomba: A shiitake gomba számos tápanyag forrása, sőt számos olyan aminosavat tartalmaz, mint a hús, extra mennyiségű B5-vitamint, rostot és rezet biztosít. Emellett poliszacharidokkal, terpenoidokkal, szterolokkal és lipidekkel is büszkélkedhet, amelyek közül néhány immunerősítő, koleszterinszint-csökkentő és rákellenes hatású.

Pecsétviaszgomba: a kínai gyógyászatban évszázadok óta hagyományosan használják. Számos gyógyhatással, többek között antioxidáns, gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatásokkal rendelkezik.

Hamvaskéreg gomba: krónikus gyulladás ellen, immunerősítésre.

Cordyceps gomba: Bizonyítottan javítja a fizikai teljesítményt idősebb és fiatalabb felnőtteknél, jól edzett sportolóknál viszont nem. Az állatokon végzett kutatások azt sugallják, hogy a Cordyceps potenciálisan alkalmas lehet a cukorbetegség kezelésére. Több lehetséges hatása is van még, de ezek nem embereken végzett kutatások eredményei.

Süngomba: rengeteg hozzá köthető jótékony hatással rendelkezik, pl: serkenti az agysejtek növekedését és védik azokat az Alzheimer-kór okozta károsodástól; segíthet enyhíteni a szorongás és a depresszió enyhe tüneteit; csökkentheti a szívbetegségek kockázatát; egerekben segíthet a vércukorszint csökkentésében és a diabéteszes idegfájdalom mérséklésében; állatkísérletekben és kémcsöves vizsgálatokban képes elpusztítani a rákos sejteket és lassítani a daganatok terjedését; erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületeket tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni a krónikus betegségek hatását. DE összességében elmondható, hogy több, embereken végzett kutatásra van szükség az összefüggések jobb megértéséhez

Laskagomba: rostban, fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag. Jó antioxidánsforrás, védelmet nyújthat a sejtkárosodás ellen, elősegítheti a szív és az immunrendszer egészségét, az egészséges vércukorszint szabályozást, valamint gyulladáscsökkentő hatással bírhat.

Lepketapló gomba: bioaktív tulajdonságai miatt előnyös. A benne lévő poliszacharopeptidek (PSP) és a poliszacharopeptid Krestin (PSK) hasznos kiegészítőnek bizonyulhatnak bizonyos daganattípusok terápiájában, immunerősítésben, illetve prebiotikus hatással is rendelkezhetnek.

Tápérték/Hatóanyag adatok: 

1 adag: 1 vegetáriánus kapszula, 1 doboz: 60 adag
Hatóanyagtartalom/napi adag = 1 db vegetáriánus kapszula
% RI = Referencia beviteli érték
Maitake gomba (Grifola frondosa ) (termőtest) (25 mg 4:1 arányú kivonatból)
100 mg
*
Shiitake gomba (Lentinus edodes ) (termőtest)  (25 mg 4:1 arányú kivonatból)
100 mg
*
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum ) (termőtest)   (20 mg 5:1 arányú kivonatból) (standardizálva, hogy 7 mg poliszacharidot tartalmazzon)
100 mg
*
Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus ) (micélium) 
50 mg
*
Cordyceps CS-4 gombák (Cordyceps sinensis / Paecilomyces hepiali )     (micélium)  (50 mg 10:1 arányú kivonatból) 
50 mg
*
Süngomba (Hericium erinaceus ) (termőtest)     (12,5 mg 4:1 arányú kivonatból) (standardizálva, hogy 3,75 mg poliszacharidot tartalmazzon)
50 mg
*
Laskagomba (Pleurotus ostreatus) (termőtest)    

(12,5 mg 4:1 arányú kivonatból)
50 mg
*
Lepketapló gomba (Coriolus versicolor) (termőtest)     

 (12.5 mg 4:1 arányú kivonatból)
50 mg
*
* Referencia beviteli érték nincs meghatározva

ÖSSZETEVŐK: rizspor, maitake gomba kivonat, shiitake gomba kivonat, pecsétviaszgomba kivonat, vegetáriánus kapszula, hamvaskéreg gomba, cordyceps CS-4 gomba kivonat, süngomba kivonat, laskagomba kivonat, lepketapló gomba kivonat, növényi magnézium sztearát, szilika.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben.

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja.

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. GMO mentes. Vegetáriánus.

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.
  • Underwriter Laboratories Certified (UL)
  • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
  • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
  • USP standards for heavy metals compliant
  • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
  • 21 CFR Part 111 compliant
  • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
  • USDA Organic Certified Facilities
  • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
  • Kosher Certified (a gyártóüzemek)
A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Források: 
1 https://www.healthline.com/health/food-nutrition/maitake-mushroom#how-to-use
2 https://www.healthline.com/nutrition/shiitake-mushrooms#anticancer-effects
3 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10094145/
4 https://www.healthline.com/nutrition/chaga-mushroom#bottom-line
5 https://www.healthline.com/nutrition/cordyceps-benefits#TOC_TITLE_HDR_6
6 https://www.healthline.com/nutrition/lions-mane-mushroom#dosage
7 https://www.healthline.com/nutrition/oyster-mushroom-benefits#The-bottom-line
8 https://www.healthline.com/nutrition/turkey-tail-mushroom#TOC_TITLE_HDR_4