Akció!

ECOWELL ORGANIC ROLL-ON DEODORANT for MAN (75 ml) -organikus roll-on deo férfiak számára

Original price was: 3 570 Ft.Current price is: 3 350 Ft.

  • Minőségi, organikus alapanyagokra épülő, természetes golyós dezodor
  • COSMOS ORGANIC és VEGAN minősítéssel – a természetesség garanciájával
  • Láthatalan gát a szagokat okozó baktériumok ellen, Nem gátolja az izzadás természetes folyamatát
  • Alumínium-klórhidrátmentes, timsó tartalma megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását
  • Organikus mirtusszal és aloe verával, melyek hidratálják bőrét és védenek a kellemetlen szagok ellen
  • Nem ragad, nem hagy foltot a ruhán
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Kellemes, diszkrét, férfias illattal
  • Golyós dezodor 75 ml

 

Azonnal raktárról

EAN: 8680624093309 Cikkszám: K-ECO-3309 Kategóriák: , ,

Leírás

A Mesés Kelet és az ókori istenek misztikuma modern köntösben

Az ECOWELL Organikus Roll-on dezodor  előállításához a világ legkülönlegesebb tájairól érkeznek az ezernyi értékes növényből gondosan kinyert, tiszta organikus kivonatok, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak minden nőnek. Az ECOWELL termékek előállítása során a Mesés Kelet ősi titkait ötvözték annak érdekében, hogy bőrének finomsága és kellemes illata a mindennapok természetes részévé váljanak és minden nap örömmel induljon.  Az ECOWELL segít megismerni azt az érzést, amikor a dezodor a természetes izzadás folyamatát csak kontrollálja, de nem szünteti meg, ugyanakkor megakadályozza  a kellemetlen szagok kialakulását. Aki egyszer kipróbálta, az rájön, hogy mennyivel egészségesebb az izzadást szabályozni és nem megakadályozni, mindezt kellemes, férfias  illattal.  

Legyen az sok száz éves olajfa vagy narancs liget, Afrodité kedvenc virága a mirtusz, vagy rózsavíz, az ECOWELL műhelyében minden alapanyagot a lehető leggondosabban, a legnagyobb szeretettel válogatták össze, hogy együttesen nyújtsák a legjobbat és legtöbbet a babáknak és egyben a mamáknak.

Mostantól a dezodorok fizikai izzadásgátló mechanizmusa a múlté. Legyünk bármely kontinensen, az ECOWELL felülmúlja a férfiak és nők  minden korábbi elképzelését arról, amit egy dezodortól  vártak védelemben a testszagok ellen, a bőr hidratálásában. A természetes timsó pórusösszehúzó, antibakteriális tulajdonságával szabályozza az izzadást és semlegesíti a szagokat okozó baktériumokat, anélkül, hogy eltömíteni a pórusokat. Az aloe vera és mirtuszlevél kivonat pedig ápol, hidratál és megakadályozza a szagok kialakulását és kellemes, diszkrét illatával egész napos frissességet ad.  

“Mindenmentes” organikus összetétel az egészséges bőrért

Az Ecowell termékei kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek organikus minősítéssel, hogy a bőre tiszta, hidratált és kellemes illatú maradhasson. Mentesek a káros szintetikus vegyi anyagoktól, , alumínium-klórhidráttól, parabénektől, sls és sles, színező anyagoktól, folyadéktól, paraffintól, kőolaj alapú vegyi anyagoktól. Mindentől, ami káros lehet.

Organikus minősítés

Nehéz eligazodni a természetes, natúr- és biokozmetikumok világában. A legnagyobb biztonságot az ismert tanúsító szervezetek tanusítványai adják.  Ezek közül is a COSMOS ORGANIC tanúsítvány a legmagasabb szintű organikus tanúsítvány, a natúrkozmetikumok fogyasztói garanciája, amelyben 100%-ig megbízhatnak a fogyasztók.  

A COSMOS szabványt a legnagyobb európai minősítő szervezetek szövetsége hozta létre, amelynek tagjai az ICEA, az Ecocert, a Cosmebio, a BDIH, valamint a Soil Association. A szabványt az organikus, illetve natúrkozmetikumok közös és hiteles minősítési szabványrendszerének bevezetése érdekében hozták létre. A minősítést csak akkreditált minősítő szervezetek végezhetik el. A legmagasabb szintű minősítés a COSMOS Organic. Ezt csak azon kevés termékek kaphatják meg, melyekben a mezőgazdaságból származó összetevők legalább 95%-a organikus termesztésű. 

PETA Cruelty Free and Vegan minősítés

Az ECOWELL termékei garantáltan állatkísérlet-mentesek és vegán minősítésűek.  A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Cruelty Free and Vegan tanúsítványa garantálja, hogy az ECOWELL termékek fejlesztése-gyártása során sem a gyártó, sem pedig a beszállítóik sehol nem végeznek, nem rendelnek meg, nem fizetnek, és nem engednek meg az állatokon végzett kísérleteket. 

Próbálja ki, rendelje meg az ECOWELL Organikus Roll-on dezodort és mondjon búcsút a kelletmetlen tetsszagoknak anélkül, hogy blokkolná a természetes izzadást!

Szeretne minden nap kényeztetni magát? Akkor hallgasson az Ecowell hangjára. Érezni fogja a különbséget attól a naptól kezdve, hogy elkezdi használni az Ecowell termékeket! Ön is  érezni fogja a természet simogatását, a természetesség nagyszerű érzését.

Használati útmutató: A tiszta hónaljára vigye fel a golyós dezodort 3-4 oda-vissza mozdulattal. Mielőtt felöltözne, hagyja megszáradni.

Összetevők: Víz, **Aloe vera növény leveléből származó kivonat, Timsó, **mirtuszlevél kivonat, Glicerin, Xantángumi, E-vitamin, Parfüm, Xylityl Sesquicaprylate (**organikus gazdálkodásból származó összetevő)

21,02 % Szerves összetétel 100 % Természetes összetétel

Az aloe vera egy forró éghajlatot kedvelő, a spárgavirágúak rendjébe tartozó növény, pozsgásokra hasonlító, lándzsa alakú levelei akár 50 centiméter hosszúságúra is megnőhetnek. A levelek zselé állagú belseje rejti azt a több mint 220 hatóanyagot, ami miatt a növény már számos ókori gyógyászat, így az egyiptomi, római, görög, kínai és indiai orvoslás alapja is volt. Páratlan tulajdonságait felismerve számos megnevezéssel volt ismert: mennyei vessző, csodanövény, az élet növénye, konzervált orvosság. Az aloénak jelenleg mintegy 300 fajtája ismert, ezek közül öt az, ami gyógyító hatással is bír.
Az aloe vera kiemelkedő hatását annak köszönheti, hogy a benne megtalálható hatóanyagok egymással szinergiában állnak, így lehet ennyire sokféle gyógyhatása. Az aloe vera enyhíti a fájdalmat, gyulladáscsökkentő, segíti és gyorsítja a sebgyógyulást regenerálja a bőrt és nyálkahártyát. Az aloe vera gazdag A,B,C és E vitaminban, ásványi anyagokban, mint a vas, kálium, kalcium, réz, cink, stb. Ezen felül mind a 20 esszenciális aminosav és számos flavonoid megtalálható benne, így hozzájárul az egészséges, és puha babaőr fenntartásához amellett, hogy nyugtatja a bőrt és megszünteti a gyulladást.

Glicerin: növényi, többnyire repce- vagy kókuszolajból nyert természetes glicerin, minden élősejtben megtalálható zsíralkotóelem, a kozmetikai termékeken kívül orvosi kenőcsökben is használják. Tiszta, nagyon viszkózus, szagtalan folyadék, amely vízzel és más alkoholokkal keverhető. A glicerin a bőr egyik alkotóeleme is, és annak védő savköpenyében, az úgynevezett hidrolipid köpenyben található. A glicerin megköti a nedvességet a bőrben és a termékben is, és jó bőrkímélő tulajdonsága és magas hatékonysága miatt hidratálóként szinte minden bőrápoló termék összetevője.

 

Xantángumi: természetes növényi kozmetikum sürítő. Lehetővé teszi az egymással ténylegesen nem keverhető összetevők, például az olaj és a víz állandó stabil emulzióvá alakítását. Ily módon mind a vizes, mind az olajos ápoló- és hatóanyagok felhasználhatók ugyanabban a kozmetikumban. Különösen krémek, testápolók és tisztítószerek esetén használják, de hozzájárul a bőr nedvesség egyensúlyának javításához, azaz kozmetikai hatóanyagnak is számít.

 

Xylityl Sesquicaprylate: természetes vegyület, a xilit funkcionális észtere. Antimikrobiális tulajdonsággal bír, így a természetes kozmetikumokban kedvelt alapanyag a mesterséges tartósítószerek helyett. Ezen kívül segít a kiütéseket okozó mikrobák semlegesítésében.

 

Figyelmeztetés: Csak külsőleges használatra. Kerülje a szemmel való kontaktust, amennyiben szembe kerülne, azonnal mossa ki bő vízzel. Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrön, illetve kiütések által érintett területeken. Irritáció esetén kérjük, hagyja abba a termék használatát és kérje ki egy orvos véleményét. Gyermeken és állaton ne használja. Gyermekektől távol tartandó. Szobahőmérsékleten tárolandó.

 Kiszerelés: 75 ml-es golyós dezodor

 

Forgalmazó: A-Lab Pharma (Arvali Kft.) 1504 Budapest, Szabadság tér 7. I. em.

info@alabpharma.hu www.alabpharma.hu