SEJOY SARS-CoV-2 Antigén Gyorsteszt Kazetta Nyálminta

750 Ft

  • A COVID-19 fertőzés és az aktuális fertőzőképesség fájdalommentes kimutatására emberi nyálmintából
  • Európai Unióban öntesztelésre szóló tanúsítvánnyal rendelkező gyorsdiagnosztikai eszköz ( CE 2934)
  • Eredmény 20-30 perc alatt
  • Szenzitivitás: 81,43%
  • Specificitás: 99.9%
  • Kiszerelés: 1 teszt/doboz
  • Elérhető a patikákban és drogéria láncokban is
  • CE 2934

2000 készleten

EAN: 6939663977012 Cikkszám: COV-719 Kategória:

Leírás

Ez a készlet a SARS-CoV-2 antigének in vitro kvalitatív meghatározására szolgál emberi nyálmintából. Használható a COVID-19 gyanús esetek gyors kivizsgálására, és használható a nukleinsav kimutatásának megerősítő módszereként a felszabadított esetekben. A pozitív teszteredmény azt jelzi, hogy a minta SARS-CoV-2 antigént tartalmaz. A negatív teszteredmény nem zárja ki a fertőzés lehetőségét. Ez a készlet laikusok otthoni használatára szolgál, nem laboratóriumi környezetben (például otthon vagy bizonyos nem hagyományos helyszíneken, például irodákban, sporteseményeken, repülőtereken, iskolákban stb.). A készlet vizsgálati eredményei kizárólag klinikai referenciaként szolgálnak. Ajánlott az állapot átfogó elemzését elvégezni a beteg klinikai tünetegyüttesei és egyéb laboratóriumi vizsgálatok alapján.
Az antigén vizsgálatot jellemzően a fertőzés akut fázisában alkalmazzák, amikor a mintákat a gyanús populációban a tünetek megjelenését követő hét napon belül vizsgálják.
A tünetmentes egyének vizsgálatát a megerősített vagy valószínűsíthető esetek vagy más járványügyi okokból COVID-19 gyanús esetek kontaktjaira kell korlátozni, és azt további molekuláris tesztekkel végzett megerősítő vizsgálatnak kell követnie.

A szett alkotóelemi:

Szükséges és biztosított anyagok

– Extrakciós cső
– Extrakciós reagens
– Nyálgyűjtő készlet
– Használati utasítás
– Minősítési tanúsítvány
– Munkaállomás (1 darabos tesztnél a külső csomagolás csőtartő nyílása) Megjegyzés: A különböző gyártási tételek összetevői nem keverhetőek.

Szükséges, de nem biztosított anyagok
Időzítő és fertőtlenítőszerek, mint pl. kézfertőtlenítő, alkohol, szappan stb.

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

Importálja és forgalmazza:
A-Lab Pharma (Arvali Kft.)
1054, Budapest, Szabadság tér 7. 1. em. (Bank Center)
www.alabpharma.hu
info@alabpharma.hu

További információk

Tömeg 0,05 kg