Törzs mandzsetta 4 légkamrás PQ-1000-hez (M,L méret)

23 200 Ft30 900 Ft

  • Power Q1000 Plus és Power Q1000 Premium nyirokmasszázs gépekhez 4 légkamrás törzs mandzsetta
  • A comb felső részének, a csípő, far és a has tájékának kezeléséhez
  • A készlet tartalma: 1 db 4 légkamrás törzs mandzsetta
  • SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 3-4 MUNKANAP
Cikkszám: WJCUFF-4CH-WAIST-M Kategóriák: ,

Leírás

A comb felső részének, csípőnek, farának és hasának kezeléséhez két típusú mandzsetta választható: nadrág és övszerű. Mindkettőre szükség lehet, ha a nyiroködéma a combig terjed. A nadrág mandzsetta teljes körkörös kezelést biztosít, míg az övszerű mandzsetta a comb belső oldalát és a far alsó részét nem veszi be.

Nadrág mandzsetta:

A comb felső részének, fenéknek és has alsó szakaszának hatékony és körkörös kezelésére szolgál. Ideális a com-csípő nyiroködémája esetén. Kiváló szépségápolási célokra, különösen cellulit, narancsbőr kezelésre, illetve kavitáció (zsírbontó kezelés) után. A nadrág mandzsetta “beépített” légtömővel rendelkezik, azaz külön nem kell rendelni tömlőt.

Három cippzárral állítható a méret, és kiváló szépségápolási célokra is használható.

Öv mandzsetta:

Övszerűen kell felhelyezni, ahol a comb mandzsetta teteje van. Tépőzárral rögzíthető, és a comb belső oldalát és a far alsó részét nem kezeli.Alkalmas nyiroködéma kezelésre és szépségápolásra, pl. cellulit, narancsbőr kezelésre is. A törzsmandzsettához légtömlő külön választandó.

 

Mandzsetta választás előtt mérje  meg a test körfogatait az alábbi helyeken: has, a köldök alatt tenyérnyivel – csípő.  A mért adatok ismeretében már kiválasztható a megfelelő méret.

 

P = nadrág (Pant) mandzsetta  •   M-L övszerű törzs mandzsetta választható méretei  •  Zöld vonal és dőlt szám: hossz méret cm-ben  •  Piros vonal és vastag szám: körfogat méret cm-ben

További információk

Méret

M, L