Viatom ER1 24 órás EKG Holter készülék

113 900 Ft

Megkönnyíti a nehezen kimutatható szívritmuszavarok, szívizom ischaemia diagnózisát, hozzájárulva a hatékony kezeléshez

Viseléskor automatikusan indul a mérés, az adatokból grafikonokat, diagnosztikai riportokat készít

A készülék viselete nem befolyásolja a hétköznapi teendőket

Két viselési mód: mellkaspánttal vagy elektródákkal

30s~24h pulzusszám monitorozás

30s~30min EKG rögzítés

Felhasználó által definiált riasztás, amelyet a magas-alacsony pulzusszint vált ki

Valós idejű EKG megtekintése és rögzítése az alkalmazáson

Kompatibilis a GARMIN órával

Kiknek ajánlott?  Sportolóknak, menedzsereknek, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, egészségügyi dolgozóknak, bárkinek, aki ellenőrizni szeretné szívének egészségét.

 

EAN: 6934440101291 Cikkszám: VTT-001 Kategóriák: ,

Leírás

A Viatom a LEPU csoport tagjaként a távol-keleti régió egyik vezető okos egészségügyi termék fejlesztője és gyártója. Elkötelezett az okosmedicina technológia bevezetésében, amellyel könnyebben és hatékonyabban tudunk információt szerezni egészségügyi állapotunkról, bárhol és bármikor. A Viatom kiemelkedő kutatási és fejlesztési háttérrel rendelkezik, egyesíti a professzionális orvosi kutatási és fejlesztési ismereteket a mobil internetes technológiákkal, így alkotva maradandót. A cég legfőbb termékei a viselhető orvosi és otthoni okosmedicina  eszközök, melyeket okostelefonnal összekötve saját applikáción keresztül segítenek az adatok feldolgozásában, értelmezésében és követésében. Termékeink:

  • pulzoximéterek
  • hordozható életjel-figyelő monitorok: magzati szívhang, alvási apnoé megfigyelése
  • EKG, EKG holter monitor és hordozható vérnyomásmérő
  • okosmérlegek elemző funkciókkal
  • termométerek (digitális hőmérők)

A Viatom ER1 24 órás EKG Holter készülék 24 vagy akár 72 órán keresztül folyamatosan rögzíti a szív elektromos aktivitását, tehát EKG mérésre képes. Így minden pillanatban figyelemmel kíséri a szív állapotát és megkönnyíti a nehezen kimutatható szívritmuszavarok, szívizom ischaemia klinikai diagnózisát, hozzájárulva a hatékony kezeléshez. Viseléskor automatikusan indítja a mérést és minden adatot rögzít, amelyekből részletes grafikonokat, diagnosztikai riportokat készít. Ezeket az eredményeket számítógépen lehet megtekinteni, illetve le is menthetőek PDF formátumban. Így könnyedén megoszthatók az adatok a szakorvossal is. 

Az intelligens diagnosztikai technológiát az AI EKG platform biztosítja, amely FDA, CE, és NMPA tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az adatbázis 16 kategórián belül 104 féle kóros EKG esemény azonosításához szükséges információt tárol.

A készülék használatával elkerülhető a sorbanállás, hosszas várakozás és otthon, sportolás, munka vagy akár alvás közben ellenőrizhető a szív állapota. Pillanatnyi vagy akár 24-72 órás EKG mérés is végezhető. 

A készülék viselete nagyon egyszerű, felhelyezése történhet mellkaspánttal/hevederrel vagy elektróda segítségével a mellkasra rögzítve. Így zavartalanul végezhető minden hétköznapi tevékenység. Ha a mérőeszköz rendellenes értéket tapasztal, azonnal jelez felhasználójának. 

Használata: Csatolja fel a készüléket a mellkasra és azonnal indul a mérés. A mért adatokat (analízis, statisztika, diagram) számítógépen lehet megtekinteni, illetve PDF formátumban lementeni. Így összehasonlíthatóvá válnak a különböző időszakok eredményei. 

  • 24/72 órás folyamatos adatrögzítés
  • Az AI EKG intelligens módon azonosítja az abnormális EKG eseményeket
  • 0,96 hüvelykes OLED képernyő, bluetooth valós idejű átvitel

 

Csomag tartalma: 1 db ER1 24 órás EKG Holter készülék, 1 db mellkas heveder, 10 db EKG elektróda, 1 db USB kábel, használati utasítás. 

Modell: ER1
Mérete: 100x23x8,3 mm
Tömege: 18g
Mért értékek: szívritmus (30-250 ütés között)
Adatátvitel: bluetooth-on keresztül
Applikáció neve: ViHealth
Applikáció nyelve: magyar
Operációs rendszer: Android 7.0-tól vagy iOS 11.0/iPadOS 11.0/macOS 11.0-tól
Töltése: micro USB adatátviteli kábel, lítium akkumulátor
Töltési idő: 2-3 óra
Akkumulátor üzemidő: 168 óra

Kiknek ajánlott?  Sportolóknak, menedzsereknek, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, egészségügyi dolgozóknak, bárkinek, aki ellenőrizni szeretné szívének egészségét. 

A termék nem helyettesíti az orvosi konzultációt és a diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben az átadást követően a zárt csomagolású áru felbontásra került, egészségvédelmi és higiéniai okokból nem küldhető vissza, tehát a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.