Acro Clostridium difficile Toxin A +Toxin B Combo teszt (10 db)

25 603 Ft

  • A vizsgálat célja: A C. difficile által termelt glutamát dehidrogenáz enzim (GDH) kimutatása, mely során a fertőzés az endotoxinok jelenléte nélkül is kimutatható
  • A C. difficile toxintermelő baktérium kimutatása hasmenéses székletből
  • Prémium, professzionális teszt laborok, professzionális felhasználók számára
  • Kiszerelés: 10 teszt / doboz
Termék jelenleg nincs készleten, de az előrendelés él
Cikkszám: ICDT-625B Kategóriák: , ,

Leírás

Prémium, professzionális tesztek laborok, professzionális felhasználók számára

Az Acro Biotech a világ egyik legnagyobb és legtapasztaltabb, amerikai székhelyű biotechnológiai vállalata. Napjaink egyik legstabilabb minőségű gyorsdiagnosztikai eszközöket gyártó amerikai cége kínai gyártó bázissal, több száz különféle gyorstesztet állít elő. A prémium minőségű gyorstesztek között is elismert állandó minősége révén közkedvelt márka világszerte.

A vizsgálat célja: A C. difficile által termelt glutamát dehidrogenáz enzim (GDH) kimutatása, mely során a fertőzés az endotoxinok jelenléte nélkül is kimutatható.

Háttér: A C. difficile baktérium egy anaerob opportunista patogén. Gyakran nosokomiális fertőzés útján terjed. Megjelenésében szerepet játszhat az antibiotikum túlzott használata, mely során a természetes bélflóra eróziója lehetőséget nyújt a patogén törzs megjelenésére. A tünteket a baktérium által termelt endotoxin A és B okozza, mely colitishez és hasmenéses tünetekhez vezethet.

Minta: Széklet

Módszer: immunkromatográfia (GDH antigén kimutatás)

Kizárólag professzionális felhasználásra!