Akció!

FertiQUICK férfi termékenységi gyorsteszt

6 960 Ft 

5 916 Ft

  • A férfiak termékenységének megállapítására szolgáló gyorsteszt, amely az ivarsejtek megfelelő számát mutatja ki (legalább 15 millió sejt/ml)
  • Az alacsony ivarsejtszám negatívan befolyásolja a nemzőképességet
  • A gyerekvállalási problémák 40%-ában a férfi partner is problémákkal küzd
  • Otthon, diszkréten elvégezhető gyorsteszt
  • 97,01%-os pontosság
  • Önellenőrzésre – CE 0483
  • Mennyiség: 1 teszt/doboz

 

196 készleten


Vásárolj szuperkedvezménnyel!

Mennyiség Kedvezmény
1 15%
2 20%
3 + 25%
EAN: 4260173433548 Cikkszám: RAP-105 Kategóriák: , , ,

Leírás

A FertiQUICK egy otthon használható gyorsteszt, amely 97,01%-os pontossággal mutatja ki az ivarsejtek koncentrációját a spermiumban.

A gyorsteszt megmutatja, hogy a spermiumok száma a normális határértékeken belülinek tekinthető-e (legalább 15 millió sejt/ml). Egyéb termékenységi tényezőket a teszt nem mutat ki. A teszt eredményét a teszt mezőben látható vonal megjelenése alapján lehet leolvasni. A csomag tartalmazza a teszthez szükséges összes szükséges elemet: egy tesztkazettát lezárt tasakban, egy oldatos flakont, egy spermaátadó fecskendőt, egy sperma gyűjtőcsészét, egy részletes használati utasítást.

Háttér:
“A meddőség nem csak a nők gondja. A meddő párok mintegy 40 százalékánál a meddőség kizárólagos oka vagy hozzájáruló oka a férfival kapcsolatos probléma. A meddő párok körülbelül egynegyedénél egynél több ok vagy tényező áll összefüggésben a fogamzóképtelenséggel. A párok 10-15 százalékánál az orvosi vizsgálat után sem állapítható meg meddőségük oka” (Men´s Health, University Health Care).

LEÍRÁS:

A FertiQUICK egy otthon használható termékenységi gyorsteszt az ondó spermakoncentrációjának kimutatására. Az önállóan elvégezhető teszteléssel kimutatható, hogy a spermiumok száma a normális határértékeken belül van-e. Más termékenységi tényezők kimutatására a teszt nem alkalmas.
A FertiQUICK Immunkromatográfiás gyors-teszt a hímivarsejt fejrészének egyik elemét, az ACRV1-t mutatja ki, amelyet azután az aranykolloiddal jelölt antitestek megkötnek. Ez a komplex a tesztcsíkhoz (T) kötődve jól látható piros csíkot képez.

A TESZTELÉS ELVÉGZÉSE

 

A TESZTEREDMÉNYEK KIÉRTÉKELÉSE

A teszteredmény leolvasásához csak állapítsa meg, hogy látható-e jelzőcsík az ellenőrző (C) helyzetben. Az ellenőrző csík (C) erőssége vagy halványsága nem diagnosztikus értékű.

POZITÍV TESZTEREDMÉNY
Ha az ellenőrző- (C) és a tesztelési (T) helyzetben megjelenik a jelzőcsík, akkor a teszt eredménye pozitív, függetlenül a jelzőcsík erősségétől. A tesztcsík (T) erőssége vagy halványsága nem diagnosztikus értékű. A pozitív eredmény azt jelenti, hogy a spermiumszám eléri a 15 millió spermiumot milliliterenként, és a spermiumszám normálisnak tekinthető a gyermeknemzéshez. Ugyanakkor a pozitív teszteredmény önmagában nem bizonyítja a termékenységet. Fontos megértenünk, hogy a spermaszámon kívül számos más tényező is befolyásolhatja a gyermeknemzési képességet. Ha tehát Ön és partnere már több hónapja sikertelenül próbálkoznak a fogantatással, érdemes mindkettőjüknek orvoshoz fordulni és elvégeztetni a teljes meddőségi kivizsgálást.

NEGATÍV TESZTEREDMÉNY
Ha csak az ellenőrző csík (C) látható, de NINCS tesztcsík (T), a teszteredmény negatív. A spermiumok száma kevesebb, mint 15 millió/ml. Ugyanakkor a negatív teszteredmény önmagában nem bizonyítja a meddőséget. Vannak olyan férfiak, akiknek a spermiumszáma e tartomány alatt van, mégis képesek természetes úton gyermeket nemzeni. Azt is meg kell érteni, hogy a spermaszám naponta változhat. Így előfordulhat, hogy ha vár egy kicsit, és újra teszteli magát, akkor pozitív eredményt fog kapni. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy a teszteredményt beszélje meg az orvosával, és végeztesse el a teljes spermaelemzést. Különösen fontos orvoshoz fordulnia, ha Ön és partnere már hónapok óta vagy annál is hosszabb ideje sikertelenül próbálkoznak a fogantatással.

ÉRVÉNYTELEN TESZTEREDMÉNY
Ha a tesztablakban nem jelenik meg az ellenőrző csík (C) vagy csak a tesztcsík (T) látható, az azt jelenti, hogy a tesztelés nem megfelelően történt, és az eredmény érvénytelen.
Fontos, hogy pontosan kövesse a tesztelésre vonatkozó utasításokat. Végezze el újra a tesztet új mintával és új teszttel. Az újra teszteléshez várjon legalább 48 órát, de nem több, mint 7 napot az utolsó magömlés után.

 

 

 

További információk

Tömeg 0,1 kg