Lepulse Lescale P1 Professional 8 elektródás testelemző okosmérleg – 20 funkciós

29 900 Ft

Az egyik legfejlettebb és legátfogóbb okosmérleg otthoni és professzionális használatra is – A-Lab Pharma által tesztelt és kiemelten ajánlott termék

20 alapvető testösszetétel elemzés:

 • Súly
 • BMI
 • Testzsír %
 • Izom %
 • Zsírmentes súly
 • Zsigeri zsír
 • Víztartalom %
 • Vázizomzat %
 • Izomtömeg
 • Csonttömeg
 • Fehérjetömeg
 • Fehérje %
 • Fehérje mennyiség
 • Hasi zsír
 • Testkor
 • Testzsírtömeg
 • Vízmennyiség
 • Ideális testsúly
 • Elhízás mértéke
 • Testalkat típus

Nagy LCD kijelző

8 elektródával a pontosabb méréshez

Mérési határ 180 kg

Pontosság: 100 gramm

Professzionális eredménykimutatás

Trend követés

Akár 24 felhasználó kezelése

USB-n keresztül tölthető akkumulátorral (a kábel tartozék)

Bluetooth csatlakozás számos fitness apphoz (pl: Fitbits, Google Fit, APPLE Health, Samsung Health)

Cikkszám: VTT-015 Kategóriák: ,

Leírás

A 2013-ban alapított Lepulse a Viatom leányvállalata, amely egy high-tech vállalat, amely otthoni / viselhető orvosi eszközök innovációjával és gyártásával, valamint a távegészségügy, a mobil orvosi megoldások fejlesztésével foglalkozik. A kifinomult egyén számára létrehozott Lepulse lenyűgöző termékek széles választékát kínálja, amelyek célja a tökéletes élmény és elégedettség.

A Lescale P1 okosmérleg szegmentált többfrekvenciás bioimpedancia mérési módszert alkalmaz nyolc elektródával, öt szegmenssel és kettős frekvenciájú mérési móddal. Átfogóan és pontosan tud mérni 20 testadatot, például súly, BMI, hasi zsír, testzsír, izomszázalék, csonttömeg, víz, anyagcsere és fehérje. Tükrözi a test aktuális helyzetét a testösszetétel szempontjából, és a mérési eredményeket egyszerűen és áttekinthetően jeleníti meg.

Nagy pontosságú érzékelők a jobb tleejsítményért

A 4 nagy pontosságú érzékelővel épített Lescale P1 észrevehetetlen árammal működik, amely képes a testösszetétel kiszámítására a legmodernebb algoritmusaink segítségével. Többet nyújt, mint csupán egy számot az egészségének nyomon követéséhez és a teste alaposabb megértéséhez.

20 mérési funkció – Mélyebb betekintést nyerhet önmagába
Ez az intelligens mérleg 20 különböző testösszetétel elemző funkció segítségével teljes képet alkot az egészségéről. Mindegyik mutató egyedi információval rendelkezik, hogy jobban megismerje a testét, és egy konkrét céllal dolgozhasson.

Teljes testösszetétel-elemzés – Vegye kezébe az egészségét
A Lescale P1 túlmutat a testsúlyon, mivel a mérlegen látott számmal kapcsolatban több, megvalósítható betekintést nyújt Önnek. átfogó és megosztható testösszetétel-elemzési jelentést kínál, hogy mind a 20 mérés mindegyikét ellenőrizhesse, és tudja, hová kell összpontosítania az egészségügyi erőfeszítéseit, például a napi rutin frissítésére, új szokások kialakítására, vagy egyszerűen csak jobb alvásra vagy táplálkozásra.

Feltölthető és fenntartható
A Lescale P1 egy újratölthető okosmérleg. Néhány óra alatt teljesen feltölthető többféle áramforrással, beleértve az adaptereket, powerbankeket, a laptopokat és az asztali számítógépeket.

Extra nagy LCD kijelző
A Lescale P1 a híres tartósságon kívül a dizájn részleteiben is kiemelkedik a többiek közül. Extra nagy, 4,86” méretű, nagy felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen gyorsan és egyszerűen megtekintheti a méréseket. A kijelzőn közvetlenül megjelenik a testének akár 8 alapvető mérése, beleértve a súlyt, a testzsírszázalékot, a vízszázalékot, a pulzusszámot, a BMI-t, az izomtömeget, a test életkorát, a csonttömeget. A mérleg akkumulátorának töltöttségi szintjét, a Bluetooth kapcsolat jelzését és a súlyának három mértékegységét (st/lb/kg) is képes megjeleníteni. Testállapotának megismerése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Tegye szabaddá a kezét
Miután csatlakoztatta az alkalmazást az első mérés elvégzéséhez, a Lescale P1 mérleg képes önállóan elvégezni a testösszetétel mérését és megjeleníteni 8 lényeges adatot. Ez azt jelenti, hogy a teste állapotát anélkül is figyelemmel kísérheti, hogy okostelefonja a közelben lenne. Emellett akár 24 adatsort is képes tárolni, és automatikusan szinkronizálja az adatokat az alkalmazással, amint a telefon és a mérleg csatlakozik egymáshoz.

Kövesse nyomon a fejlődését
A „Fitdays” alkalmazás 15 mérés részletes trenddiagramjaival nyomon követheti testösszetételének változásait napok, hetek, hónapok vagy akár évek alatt. Az áttekinthető adatsorok világos képet adnak teste változásáról, így egészséges módon érheti el célját. A Lescale P1 nem más, mint egy személyi edző az okostelefonjában.

Egy mérleg akár 24 felhasználó számára
A Fitdays alkalmazás lehetővé teszi, hogy 24 felhasználót hozzon létre családja és barátai számára egyetlen intelligens mérleggel. Automatikusan képes azonosítani a felhasználókat súlyuk szerint (+-2 kg), és minden felhasználó könnyen kaphat adatokat a saját telefonjára, minden felhasználó adatai külön kezelhetők. Az egészséges életmód megosztása és a célok közös elérése nagyon szórakoztató lehet.

Baba mód
Rögzítse a kisgyermeke növekedésének minden egyes lépését
A Lescale P1 nem csak felnőttek számára készült, a Lescale P1 remek választás arra is, hogy a családban élő kicsik növekedését is végig kísérje. Nyissa meg a tartó baba üzemmódot, először mérje meg magát, majd tartsa kezében a babát a mérés megkezdéséhez.(Megjegyzés: A baba mód csak a baba súlyát tudja mérni, és az adatok az alkalmazáson jelennek meg. A testösszetétel mérés csak a 16 év feletti korosztály számára lesz elérhető).

 

Technikai adatok:

Szín: Fehér

Kijelző típusa: LCD

Képernyő mérete: 11,9 cm

Mérési határ: 180 kg

Mérési pontosság: 100 gr

Méretek: 300×300 mm

Tápellátás: 1 Lihium Polimer akku  (tartozék)

 

 

További információk

Tömeg 1 kg