Nature’s Truth – Multi kollagén fehérjepor (ízesítetlen) 255gr

19 250 Ft

Egyedülállóan 5 féle élelmiszer-eredetű kollagénnel: 1-es, 2-es, 3-as, 5-ös, 10-es típusú
Izmok, csontok, inak, ízületek támogatása
A szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, testünk létfontosságú építőköve
Természetesen ragyogó bőr, gyönyörű haj, erős köröm, egészséges ízületek
Keto & Paleo diétába beilleszthető
Adagolás: napi 20 gramm por

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. 

 

 

 

 

 

10 készleten

Cikkszám: NT15071 Kategóriák: ,

Leírás

A Nature’s Truth® az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már a hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában.

5 féle élelmiszer-eredetű kollagénnel: 1-es, 2-es, 3-as, 5-ös, 10-es típusú kollagént tartalmaz

A Nature’s Truth® Multi kollagén fehérjepor pontosan azt nyújtja, amire a szervezetének szüksége van az aktív életmód támogatásához! Mint az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, a kollagén elsősorban az izmokban, a csontokban, a bőrben és az inakban található.

Testünk létfontosságú építőköve, amely döntő szerepet játszhat a bőr természetes ragyogásában, a gyönyörű haj, erős köröm és egészséges ízületek támogatásában, így tökéletes kiegészítője bármely wellness-rutinnak.

Multi kollagén fehérjeporunkat 5 féle kollagénből állítottuk össze 4 élelmiszer-alapú forrásból, hogy kiegyensúlyozott támogatást nyújtson az egész szervezet számára. Napi adagja 20 gramm kollagént biztosít egy Keto&Paleo diétába is beilleszthető formulában, amely természetesen szagtalan és íztelen. Keverje bele a kedvenc italába vagy receptjébe, pótolja a kollagéneket természetesen!

I. és III. típus – Az emberi szervezetben leggyakrabban előforduló kollagének. Leginkább a bőrben, a csontokban, az inakban és a szalagokban találhatók, de fontos a haj, köröm és izomzat felépítéséhez is.

A kollagénben 18 aminosav található meg, az I-es és III-as típusú kollagénben ebből 4 van jelen nagyobb mennyiségben: glicin, prolin, glutamin és arginin.

Mire gyakorolnak pozitív hatást?

 • a keringésre
 • a csontstruktúrákra
 • az egészséges hajnövekedésre
 • hidratált bőr elérésére
 • ráncok mélységének csökkentésére
 • a körmök normál állapotára

II-es típus – A porcok fő alkotóeleme. (a porcos fehérjék 50-60%-a II-es típusú kollagénből áll)

V. és X. típus – Az V. típusú kollagén a bőrben és a méhlepényben található meg, illetve a kötőszövet alkotóeleme, míg az X. típusú kollagén kifejezetten a porcokban fellelhető kollagéntípus.

 

Tápérték/Hatóanyag adatok: 

1 adag: kb. 1 adagolókanál (10g), 1 doboz: kb. 26 adag

Átlagos tápérték- és hatóanyag tartalom/1 adag =  1 adagolókanál  % RI = Referencia beviteli érték
Energia 35 kcal
Fehérje 9 g 0%
Nátrium 65 mg 3%
Multi Kollagén speciális keverék 

Hidrolizált szarvasmarha kollagén peptidek (I. és III. típusú) 

Hidrolizált hal kollagén peptidek (I. típus) 

Hidrolizált csirkekollagén peptidek (II. típus) 

Tojáshéj membrán kollagén (I., V. és X. típus)

10 000 mg *

* Referencia beviteli érték nincs meghatározva

Tojás és hal (tilápia) alapú alkotóelemeket tartalmaz! 

ÖSSZETEVŐK: multi kollagén speciális keverék: hidrolizált szarvasmarha kollagén peptidek, hidrolizált hal kollagén peptidek, hidrolizált csirkekollagén peptidek, tojáshéj membrán kollagén. 

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek, kb. 1 adagolókanál (10g) kollagénpor elfogyasztása javasolt naponta 2-szer, 180-240 ml hideg vagy meleg folyadékban elkeverve. Erősen keverje, vagy használjon turmixgépet a megfelelő állag eléréséhez. Éhgyomorra vegye be és várjon 30 percet étkezés előtt.

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. Nyomokban szulfitot tartalmazhat. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült vagy hiányzik. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert, tartósítószert. 

*Ennek a terméknek az adagolása tömeg és nem térfogat szerint történik. A benne lévő adagolókanál így csak a kényelem érdekében van, nem a pontos méréshez.  Némi ülepedés előfordulhat. 

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

 • Underwriter Laboratories Certified (UL)
 • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
 • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
 • USP standards for heavy metals compliant
 • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
 • 21 CFR Part 111 compliant
 • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
 • USDA Organic Certified Facilities
 • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
 • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek.

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.