Viatom TH12 12 elvezetéses 24 órás mini EKG Holter-monitor

178 100 Ft

12 elvezetéses mini EKG Holter-monitor AI-EKG analízissel, ami intelligensen azonosít 25 szív rendellenességet, (pld: pitvarfibrilláció, pitvarlebegés, kamrai tachycardia)

Pontosan rögzíti a változásokat, megbízható alapot biztosít a klinikai diagnózishoz és kezeléshez

Folyamatos EKG-készítés bárhol, bármikor

Kiknek javasolt? szív- és érrendszeri betegségben szenvedők (szívritmuszavar!), sportolók, menedzserek, egészségügyi dolgozók, megmagyarázhatatlan mellkasi szorító érzéssel, mellkasi fájdalommal, szédüléssel, baloldali vállfájdalommal küzdő, későn fekvő, sokat dolgozó személyeknek. Azoknak a betegeknek, akiknek rendszeres nyomonkövetésre van szükségük egy szívműtét utáni felépülési időszakban, vagy pacemakert viselő betegeknek.

 

EAN: 6971049341277 Cikkszám: VTT-007 Kategóriák: ,

Leírás

A Viatom a LEPU csoport tagjaként a távol-keleti régió egyik vezető okos egészségügyi termék fejlesztője és gyártója. Elkötelezett az okosmedicina technológia bevezetésében, amellyel könnyebben és hatékonyabban tudunk információt szerezni egészségügyi állapotunkról, bárhol és bármikor. A Viatom kiemelkedő kutatási és fejlesztési háttérrel rendelkezik, egyesíti a professzionális orvosi kutatási és fejlesztési ismereteket a mobil internetes technológiákkal, így alkotva maradandót. A cég legfőbb termékei a viselhető orvosi és otthoni okosmedicina  eszközök, melyeket okostelefonnal összekötve saját applikáción keresztül segítenek az adatok feldolgozásában, értelmezésében és követésében. Termékeink:

 • pulzoximéterek
 • hordozható életjel-figyelő monitorok: magzati szívhang, alvási apnoé megfigyelése
 • EKG, EKG holter monitor és hordozható vérnyomásmérő
 • okosmérlegek elemző funkciókkal
 • termométerek (digitális hőmérők)

A Viatom TH12 12 elvezetéses mini EKG Holter-monitor AI-EKG analízissel is rendelkezik, amely hatékonyan megoldja a kórházon belüli és kívüli átfogó adatkezelés problémáját, pontosan rögzíti az EKG-változásokat, és megbízható alapot biztosít a klinikai diagnózishoz és kezeléshez. Folyamatos EKG készítésre ad lehetőséget bárhol, bármikor.

Jellemzők:

 • Az AI-EKG intelligensen azonosít 25 szív rendellenességet, mint például a pitvarfibrilláció, pitvarlebegés, kamrai tachycardia, szupraventrikuláris tachycardia stb.
 • A pitvarfibrilláció szűrésének pozitív előrejelzési aránya az AI-EKG Platform alapján 98,67%.
 • A paroxizmális vagy átmeneti ritmuszavarok pontos rögzítése, jelentős átmeneti változások a szívizom iszkémiában.
 • 24 órás dinamikus rögzítés: A készülék folyamatosan, a nap 24 órájában, 7 egymást követő napon keresztül rögzíti az EKG-t a napi tevékenységek során. Professzionális ellenőrzési szabvány.
 • Orvosi szintű, professzionális elemzés az AI-EKG platformról, aminek segítségével hatékonyan azonosítja a leggyakoribb rendellenességeket.
 • Pacemaker ellenőrző funkció: 250 Hz-es mintavételi frekvenciával és pacemaker funkcióval rendelkező EKG kiváló minőségű adatokhoz.
 • SD-kártya: a készülék beépített SD-kártyával rendelkezik, támogatja az adatexportot és megkönnyíti az adatok tárolását, kezelését.
 • Kicsi és hordozható, a kórházban az ágy mellé akasztható, és a kórházon kívül is hordozható.

Számos aritmia viszonylag ritkán jelentkezik, ami megnehezíti a jelenlegi megfigyelési eszközök, például a hagyományos Holter-monitorok és az eseményfigyelők általi kimutatását. Az ilyen típusú szívritmuszavarokkal küzdő betegek számára elengedhetetlen a hatékony, megbízható és hosszú távú valós idejű monitorozás, de a jelenlegi technológiák ezt nem mindig teszik lehetővé.

A Viatom AI-EKG forradalmian új lehetőségeket kínál a betegeknek, lehetővé téve számukra szívük napi 24 órás monitorozását még a kórházon kívül is, egy kényelmes és nem invazív módon monitorozó eszköz segítségével. A Viatom AI EKG kifejezetten különböző típusú aritmiák monitorozására lett tervezve, így segítve a betegeket az optimális kezelés és gondozás elérésében.

24 órás EKG AI-generált jelentéssel:

 • Fejlett mesterséges intelligencia algoritmus célzott elemzése
 • AI-EKG algoritmus, amely 300.000 beteg és 50 millió tanulási adaton alapul az adatok elemzésére és jelentések készítésére
 • Pillanatnyi analízis is elérhető, de a múltbéli adatok is tételesen visszanézhetők

Kiknek javasolt? 

Sportolók, menedzserek, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, egészségügyi dolgozók részére. Megmagyarázhatatlan mellkasi szorító érzéssel, mellkasi fájdalommal, szédüléssel, baloldali vállfájdalommal küzdő, későn fekvő, sokat dolgozó személyeknek. Azoknak a betegeknek, akiknek rendszeres nyomonkövetésre van szükségük egy szívműtét utáni felépülési időszakban, vagy pacemakert viselő betegeknek.

Idősotthonok

Alkalmas azok számára, akik szívbetegségben szenvednek, és akik hosszútávú ritmuscsökkentő gyógyszeres kezelésben részesülnek. Megkönnyíti az idősek egészségügyi ellátását és szűrését az idősotthonokban.

Egészségközpontok, orvosi rendelők

A statikus EKG-monitorozással összehasonlítva könnyebben azonosíthatók a rejtett szívbetegségek, és csökkenthető az orvosok diagnosztikai terhe.

Fizikai jellemzők

Tápegység: 1x AAA elem (1,5V 700mAh) 24 órás felvételhez
Csatlakozók: HDMI (vezetékhez) / USB (USB-csatlakozáshoz)
Súly: 62g (főegység akkumulátorral)
Kijelző: 1,4 hüvelykes, 128×64 pixeles LCD képernyő
Mérete: 75 x 58 x 17 mm

Teljesítmény

Mért értékek: EKG
Adattovábbítás: USB kábel
Tárhely: SD kártya, támogatja az adatexportálást, hatalmas adattárolást tesz lehetővé
Vezérlés: manuálisan/szoftver segítségével
Visszajelzés: diagramot készít, AI elemzés
Besorolás: orvostechnikai eszköz

 

Az alkalmazott alkatrészek hőmérséklet-emelkedése: nem haladja meg az 1 ℃-ot
Érintkezés időtartama az alkalmazott és hozzáférhető alkatrészek esetében: t ≥ 1 min
Polarizációs ellenállási feszültség: ±300 mV
Time constant: ≥300mV
Frekvencia: (0,67 Hz ~ 40 Hz) (+3 dB ~ – 3 dB)
Rendszerzaj: ≤ 50μ V (p/v)
Közös mód elutasítása: ≥80 dB
Bemeneti impedancia: >10MΩ
Bemeneti dinamikatartomány: ≤ ±5 mV
Mintavételi pontosság: 24 bit
Mintavételi frekvencia: 250 Hz

A termék nem helyettesíti az orvosi konzultációt és a diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben az átadást követően a zárt csomagolású áru felbontásra került, egészségvédelmi és higiéniai okokból nem küldhető vissza, tehát a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.