Viatom Vibeat PF10AW CE pulzoximéter – applikációval

13 990 Ft

 • Ujjra csiptethető pulzoximéter, Bluetooth kapcsolattal
 • Két üzemmód: folyamatos monitorozás és 30 másodperces mérés (alapértelmezett a 30 másodperces mód; a folyamatos üzemmódhoz okostelefonos kapcsolat szükséges)
 • Forgatható kijelző: az oximéter képernyőjén  a kijelzés négy irányba forgatható
 • Beépített memória: az oximéter 12 adatot képes offline tárolni. A felvétel megtekintéséhez nyomja meg hosszan a kijelző gombot, amikor a képernyő ki van kapcsolva
 • Vihealth alkalmazás: csatlakozzon az alkalmazáshoz az adatok és a grafikus jelentések valós idejű megtekintéséhez, exportálhat jelentésfájlokat is
 • Újratölthető: Type-C USB kábellel: egy töltéssel 24 órán át használható.

2 készleten

EAN: 6934440101758 Cikkszám: VTT-017 Kategóriák: ,

Leírás

A Viatom a LEPU csoport tagjaként a távol-keleti régió egyik vezető okos egészségügyi termék fejlesztője és gyártója. Elkötelezett az okosmedicina technológia bevezetésében, amellyel könnyebben és hatékonyabban tudunk információt szerezni egészségügyi állapotunkról, bárhol és bármikor. A Viatom kiemelkedő kutatási és fejlesztési háttérrel rendelkezik, egyesíti a professzionális orvosi kutatási és fejlesztési ismereteket a mobil internetes technológiákkal, így alkotva maradandót. A cég legfőbb termékei a viselhető orvosi és otthoni okosmedicina  eszközök, melyeket okostelefonnal összekötve saját applikáción keresztül segítenek az adatok feldolgozásában, értelmezésében és követésében. Termékeink:

 • pulzoximéterek
 • hordozható életjel-figyelő monitorok: magzati szívhang, alvási apnoé megfigyelése
 • EKG, EKG holter monitor és hordozható vérnyomásmérő
 • okosmérlegek elemző funkciókkal
 • termométerek (digitális hőmérők)

pulzoximéter egy olyan diagnosztikai eszköz, amely segít mérni a vér oxigénszintjét. A vörösvértestek felelősek az oxigén szállításáért a test sejtjeihez. A pulzoximéter a vér telítettségét mutatja, vagyis azt, hogy mennyi oxigén van jelen a vérben. Ez különösen fontos lehet, mivel az alacsony oxigénszint a test működését negatívan befolyásolhatja.

Az oxigénszintet százalékban fejezzük ki, és a következő tartományokat különböztetjük meg:

 • 96-100%: Normális, egészséges állapot.
 • 90-95%: Az oxigénellátás kissé csökkent. Ajánlott konzultálni háziorvosunkkal és általános szív-tüdő kivizsgálást végeztetni.
 • 88% vagy ennél alacsonyabb érték: Sürgős orvosi segítség szükséges. Azonnal keressük fel háziorvosunkat, hogy elvégezzék a megfelelő vizsgálatokat.

A véroxigénszint változását több tényező befolyásolhatja, például légzőszervi vagy érrendszeri problémák, valamint a vörösvértestek működési zavara. A pulzoximéter használata segíthet korai szakaszban felismerni a problémákat, így időben intézkedhetünk.

Fontos tehát figyelni a véroxigénszintre, különösen légúti  járvány idején, amikor a tüdőnk veszélyeztetett lehet. Ha bármilyen gyanús tünetet észlelünk, mindenképpen konzultáljunk orvosunkkal. Az egészségünk megőrzése érdekében a pulzoximéter használata hasznos lehet. 🌡️🩺


Kiknek ajánlott? Sportolóknak, menedzsereknek, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, egészségügyi dolgozóknak,  COPD-ben szenvedőknek, asthmás betegeknek, covid-19 fertőzés alatt.

A termék nem helyettesíti az orvosi konzultációt és a diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben az átadást követően a zárt csomagolású áru felbontásra került, egészségvédelmi és higiéniai okokból nem küldhető vissza, tehát a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.