Nature’s Truth – Kurkuma + gyömbér természetes barack ízű gumicukor – 70 db

12 950 Ft

Az ayurvédikus gyakorlatokban gyömbérrel és kurkumával
Finom, barack ízű gumicukor
Kiváló antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő és immunerősítő vegyületet tartalmaz
Napi 3 db gumicukor

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert. GMO mentes. Vegán.

10 készleten

Leírás

A Nature’s Truth® az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. Egyes termékei már a hazai patikákban is elérhetőek a GyorstesztLabort is működtető A-Lab Pharma forgalmazásában.

Az ayurvédikus gyakorlatokban használt hagyományos növényi összetevők, finom barack ízű gumicukorban.

Mi a kurkuma?

A kurkuma egy hagyományos, Indiában őshonos gyógynövény, amelyet az Ayurvédában régóta használnak. A kurkuma a kurkumin nevű aktív vegyületéről ismert, amely a kurkuminoidoknak nevezett, természetesen előforduló növényi eredetű antioxidánsok csoportjába tartozik. A kurkuma fokozza a vérkeringést, támogatja a kollagén-termelődést, hatékony gyulladáscsökkentő, immunerősítő vegyület, hasonló a hatásmechanizmusa a flavonoidokhoz, antioxidánsokhoz. A gyarmati időkben ún. szent pornak (holy powder) is nevezték.

Ezek a finom, természetes barack ízű gumicukrok gyömbért is tartalmaznak, így öröm őket szedni! A kurkumánkat a Curcuma longa gyökeréből vonjuk ki,  450 mg 3:1 arányú kivonatból 1350 mg-nak megfelelő mennyiséget biztosítanak. A gumicukrokban található gyömbért a Zingiber officinale növény gyökeréből vonjuk ki, 10:1 arányú kivonatból, így adagonként 750 mg friss gyömbérgyökérrel egyenértékű mennyiséget biztosítanak.

A gyömbér ugyancsak nagyon sok területen alkalmazott növény, és azon kívül hogy fokozza a kurkuma felszívódását, gyulladáscsökkentő, mikrobaellenes, immunerősítő hatással is bír.

Tápérték/Hatóanyag adatok: 

1 adag: 3 db vegán gumicukor, 1 doboz: 23 adag  

Átlagos tápérték- és hatóanyagtartalom/napi adag =

3 db vegán gumicukorban

% RI = Referencia beviteli érték
Energia 30 kcal
Szénhidrát

 • Amelyből cukrok
 • Hozzáadott cukrok
7 g

6 g

6 g

3%**

*

12%**

Kurkuma kivonat (Curcuma longa ) (gyökér)
(450 mg 3:1 arányú kivonatból)
1350 mg *
Gyömbér kivonat (Zingiber officinale ) (gyökér) 

(75 mg 10:1 arányú kivonatból)

750 mg *

* Referencia beviteli érték nincs meghatározva

** % RI = Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Összetevők: cukor, glükóz szirup, kurkuma kivonat, pektin, citromsav, gyömbér kivonat, nátrium-citrát, természetes aroma, természetes pálmalevél és pálmaolaj.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek napi 3 db vegán gumicukor, lehetőleg étkezés közben.

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. 18 év alatt nem használható. Ne használja, ha a kupak alatti zárófólia sérült. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja, ne tegye ki túlzott melegnek. A napi adagot ne lépje túl!

NEM tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, mesterséges édesítőszert. GMO mentes. Vegán.

NATURE’S TRUTH  – TERMÉSZETES VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK AZ USA-BÓL

A Nature’s Truth az Egyesült Államok egyik vezető prémium minőségű vitamin és étrend-kiegészítő márkája. A vállalatot megkülönbözteti számos versenytársától, hogy szakemberei a kutatás-fejlesztéstől, az alapanyagok felkutatásán és bevizsgálásán át a termék gyártásáig és csomagolásig a teljes termék-életciklust házon belül kontrollálják, így képesek garantálni az állandóan magas és stabil minőséget, Saját gyártóüzemei és a legmodernebb eszközökkel felszerelt laboratóriuma lehetővé teszik, hogy olyan folyamatokat is saját maga végezzen, amelyeket sok versenytársának ki kell szerveznie, legyen az allergia- vagy gázkromatográfiás/tömegspektrométeres (GC/MS) vizsgálat. Termékfejlesztése fókuszában az allergén- és GMO-mentes, illetve a bio termékek fejlesztése és bevezetése áll.

A Nature’s Truth szakemberei folyamatosan járják a világot, és közvetlenül a termelőktől szerzik be szigorúan ellenőrzött összetevőket. Minden beszállítójának át kell mennie egy szigorú minősítési folyamaton, hogy az egyenletes minőség garantálható legyen.

Gyártási kiválóság – 100%-os FDA megfelelőség

A gyártási folyamat 100%-ban megfelel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által meghatározott legszigorúbb előírásoknak. Létesítményeik az elérhető legmodernebb berendezésekkel vannak felszerelve a teszteléshez, keveréshez, kiszereléshez és csomagoláshoz. A legmagasabb minőségi szint elérését az alábbi 10 tanúsítvány igazolja.

 • Underwriter Laboratories Certified (UL)
 • Standard Operating Procedures (SOPs) aligned with cGMP goals
 • Current Good Manufacturing Practices Certified (cGMP compliant)
 • USP standards for heavy metals compliant
 • Dietary Supplement Health & Education Act (DSHEA) compliant
 • 21 CFR Part 111 compliant
 • Nutritional Labeling & Education Act (NLEA) compliant
 • USDA Organic Certified Facilities
 • Global Retailer and Manufacturer Alliance (GRMA) Certified through NSF
 • Kosher Certified (a gyártóüzemek)

A Nature’s Truth termékek tipikusan természetes alapanyagokra és a legjobban hasznosuló összetevőkre épülnek.

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére, és nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Azonban segíthetnek kiegészíteni az orvos által javasolt terápiát. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyedül vagy kombináltan. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de hasznos kiegészítést jelenthetnek. 

 

Célunk a fogyasztók részletes tájékoztatása a termékek hatóanyagaival kapcsolatban, amely során tiszteletben tartjuk a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben foglaltakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait. Amennyiben valamely állítással kapcsolatban kérdések, kétségek merülnek fel, kérjük, jelezze az info@alabpharma.hu címen. Termékeink egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítők, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. A tudományos kutatások eredményeit általános tájékoztatás céljából közöljük, az eredmények nem minősülnek marketing- és terméktámogatásnak. A kutatások tartalmával és egészségügyi problémáival forduljon szakemberhez, orvosához vagy gyógyszerészéhez.